Samen 30 minuten sparren

Het nieuwe jaar staat alweer op de stoep. Budgetten worden verdeeld en marketingstrategieën worden uitgestippeld. Maar hoe staan jullie ervoor? Weet jij al welke koers je wilt varen in 2024? De online wereld ontwikkelt zich supersnel, dus achterblijven is geen optie. We bespreken hoe jullie hierop kunnen inspelen.

Direct inplannen

Neem contact op om snel van start te gaan!

Matthijs Pennewaard
Eigenaar

Hoe dan?

Samen met een van onze specialisten ga je ongeveer 30 minuten (geheel vrijblijvend) sparren over welke kansen jij nu nog laat liggen en hoe je daar in 2024 op in gaat spelen. We kijken naar de nieuwste marktontwikkelingen, hoe je concurrenten daarop inspelen en hoe jij dat ook kan doen!

Op een rijtje:

Gratis

De online sparsessie is geheel gratis en vrijblijvend. Je zit nergens aan vast!

Online

We denken zo’n 30 minuten van je tijd nodig te hebben. Mochten we langer nodig hebben is dat ook geen probleem!

Op maat

We brengen jouw wensen en eisen in kaart en bepalen op basis daarvan welke strategie bij jouw bedrijf past

Zij helpen je verder!

Matthijs

Eigenaar

Nuchtere, enthousiaste ondernemer met een hart voor commercie. De drijvende kracht achter BURO210 blijft fit door volleybal, maar gaat ook regelmatig een rondje hardlopen om te ontspannen. Om vervolgens nog harder te lopen voor BURO210. Neem je contact op met BURO210? Dan is de kans groot dat je Matthijs te spreken krijgt!

Kim

Operationeel Directeur

Als je de vakantieplannen van deze globetrotter aanhoort, bekruipt je het idee dat Kim een extra potje met vrije dagen heeft. ‘Kwestie van strategisch plannen, jongens’, is hierop haar standaard antwoord. Je begrijpt; strategisch plannen kan zij als geen ander. Ook voor een online marketingstrategie heb je aan Kim de juiste persoon. Met al talloze strategische brainstorms aan ervaring navigeert MT-lid Kim onze klanten naar online succes!

Kimberly

Commercieel Directeur

Kimberly kwam ooit binnen als managementassistent en is in de 9 (!) jaar dat ze bij ons is inmiddels MT-lid en verantwoordelijk voor de hele development afdeling. Zei iemand nieuwsgierig? Ze weet graag alles is een tikkie brutaal, commercieel en weet van aanpakken. En ja, ook stiekem verslaafd aan Instagram. Mochten we niet zeggen, doen we lekker toch! 😉

Enthousiast geworden?

 

We nodigen je graag uit voor een vrijblijvende kennismaking.