IS METEN ECHT WETEN?

Ja, meten is nog steeds weten, en dit zal ook voorlopig nog wel zo blijven. Ontwikkelingen zijn nog steeds in volle gang als we kijken naar conversie-optimalisatie. We willen je daarom graag op de hoogte brengen van de laatste en de meest belangrijke ontwikkelingen waardoor jij meer conversie kunt behalen met je website of webshop. En dat is natuurlijk wat we allemaal willen!

Wees je concurrent altijd 1 stap voor
Omdat conversie-optimalisatie zo populair is geworden moeten we met z’n alle steeds meer moeite doen om de concurrentie te verslaan. Conversie optimalisatie is niet alleen aan het groeien het wordt ook steeds makkelijker voor elke ondernemer om zich eraan te gaan wagen. Jammer? Nee! Door deze concurrentie krijg jij je strijdlust weer terug en zorg jij ervoor dat jij nog meer bezig gaat zijn met het optimaliseren van de conversie. Als jij hier dagelijks actief mee bezig bent dan heb je al een enorme voorsprong op degene die dit nog niet doen. Dagelijks het gedrag van je bezoekers actief in de gaten houden, alleen zo zul jij het beste resultaat halen uit iedere bezoeker. Zorg er dus voor dat ook jij blijft ontwikkelen en blijf op de hoogte van de laatste tips en tricks door bijvoorbeeld onze blog berichten goed in de gaten te houden.

 

Wat is hip
Het is tegenwoordig steeds belangrijker om persoonlijk te werk te gaan. Ben jij nog steeds gefocust op het bereiken van de massa? Dan kun je blijven optimaliseren tot je een ons weegt. Omdat de conversieoptimalisatie zover is ontwikkeld dat je ook individuele data kunt verzamelen, kun je iedere bezoeker persoonlijke aandacht geven. Je kunt precies monitoren wie wat doet op je website en zo kun je er ook achter komen waar de individuele bezoeker naar opzoek is of over struikelt op de website. Zorg er dus voor dat je de bezoekers niet allemaal over 1 kam scheert. Wees uniek, benader persoonlijk et voilà jij hebt een enorme conversieboost te pakken!

 

Speedy Gonzales
Is jouw website net zo snel als Speedy Gonzales of kun jij gemakkelijk een kopje thee zetten, naar de wc gaan en je mail checken tijdens het laden van een pagina? Je snapt vast al waar wij naartoe willen.
Een snelle website is misschien nog wel het allerbelangrijkste van alles. Wist je namelijk dat de gemiddelde tijd die een bezoeker aan je website besteedt 3 seconden is? Je kunt je website dus nog zo goed geoptimaliseerd hebben, is de website zo traag als een slak dan klikken de bezoekers direct weg. En zeg nu eens eerlijk, jijzelf bent na 3 seconden laden van een pagina ook al lichtelijk geïrriteerd. Nog een klein feitje, gebleken is dat een verbetering van 100 milliseconden voor 1% extra omzet kan zorgen. Tel uit je winst!

 

Mobiele eenheid
We kunnen het niet vaak genoeg blijven zeggen. Zorg ervoor dat je website Responsive wordt wanneer hij dit nog niet is. 1 op de 3 bezoekers bekijkt de website namelijk per mobiele telefoon of tablet. Zorg er dus voor dat je deze bezoekers niet mis loopt! Een eenmalige investering in het Responsive maken van jouw website kan je al enorm veel extra conversie opleveren. Let bij een Responsive website ook op het volgende, het gedrag van een mobiele bezoeker kan sterk verschillen met dat van een bezoeker die de website via een computer bekijkt. Let bijvoorbeeld op de hoeveelheid tekst en de relevantie van deze tekst, probeer het kort en bondig te houden op de mobiele versie. Kijk ook uit met teveel afbeeldingen, tenzij je focus ligt op de uitstraling van producten natuurlijk. Nog geen Responsive website? Neem dan even contact op met BURO210, mijn collega’s helpen je graag verder.

Helaas kunnen we nog steeds niet achterover leunen, een website optimaliseren kost veel tijd. Maar ben jij een goede marketeer dan heb jij dit er natuurlijk graag voor over. Met bovenstaande tips garanderen wij jou zeker weten meer conversies. Lukt het nog niet helemaal op eigen houtje, dan is BURO210 er natuurlijk altijd nog!

Wil je meer weten? Neem dan snel contact op!

 

OOK ONLINE WEGWIJS RAKEN? NEEM CONTACT OP!