Hoe ziet de dag van een Management Assistent eruit?! Ontmoet Nellianne!

De ICT is vaak een onzichtbaar beroep. Wat doen wij nu eigenlijk en wie zitten daarachter? In de ‘ontmoet’- serie stellen we één van onze collega’s voor. Ze vertellen zelf kort en bondig hoe hun dag eruitziet. Vandaag; Management Assistent Nellianne. Ze werkt 5 jaar bij BURO210.

Som je belangrijkste werkzaamheden eens op?
‘’Financiële – en personeelsadministratie, directie voorzien van cijfers, management rapportages maken en nog heel wat andere kleinere werkzaamheden. Denk aan het opnemen van de telefoon, bestellen van kantoorartikelen of wat huishoudelijke taken.’’

 

Het belangrijkste materiële ding op je werk?
‘’Mijn computer, maar ik kan ook niet zonder bankpas, Random Reader en mijn rekenmachine. Die zijn onmisbaar voor het beheren van de financiële administratie. Wat je verder altijd op mijn bureau vindt? Een theemok! Die wordt misschien wel nóg vaker gebruikt.’’

 

Neem eens een maandag op je werk, wat doe je? 
‘’Even denken… Bijvoorbeeld 2 weken geleden op 28 januari. In de ochtend deed ik de boodschappen voor onze gezamenlijke lunch. Toen ik op kantoor kwam had ik een volle mailbox, dus dat is de eerste klus! Het verwerken van ruim 35 mailtjes. Verder heb ik op die dag heb ik de betaling van de omzetbelasting van het vierde kwartaal van 2018 gedaan. Dat mag natuurlijk niet te laat gebeuren. En zoals elke maandag heb ik de verkoopfacturen verstuurd.”

 

Een geheim van jou op je werk? 
‘’Er staat onder mijn bureau een voetenbankje omdat ik niet zulke lange benen heb en anders niet bij de grond kan…’’

 

Niet alles past in een dag, wat heeft altijd prioriteit?
”Voordat ik wegga ruim ik mijn bureau netjes op en zeg ik altijd mijn collega’s even gedag.  Daarnaast zorg dat ik op tijd weer op het schoolplein sta om mijn kinderen op te halen.”

 

Wat zullen collega’s over jou op je werk vertellen?
‘’Haar bijnaam is Nel en ze is altijd vrolijk en behulpzaam.’’

Wil je meer weten? Neem dan snel contact op!

 

OOK ONLINE WEGWIJS RAKEN? NEEM CONTACT OP!