Strategie & advies

Of je nu een start-up bent die klaar is om de markt te veroveren, een gevestigd bedrijf dat de internationale markt wilt betreden of gewoon op zoek bent naar nieuwe manieren om meer leads of verkopen te genereren, een goede strategie is de sleutel tot jouw succes! Maar welke stappen zet je als de mogelijkheden eindeloos lijken? Wij helpen je op weg.

Vrijblijvend kennismaken?

Onze specialisten staan graag voor u klaar.

Suzanne Chillaud - Teamlead Online marketing
Suzanne Chillaud
Team Lead Online Marketing

Jouw strategisch partner

Bij BURO210  geloven we in een no-nonsense aanpak als het gaat om het ontwikkelen van effectieve (online)marketing strategieën. We werken samen met jou om een op maat gemaakte aanpak te creëren die past bij jouw unieke doelen en behoeften. 

Op maat gemaakt

Elk bedrijf heeft baat bij een strategie op maat. Onze specialisten adviseren je graag en stellen, samen met jou, een haalbare strategie op om jouw bedrijfsdoelen te behalen.

Resultaatgericht

BURO210 leert jouw bedrijf graag beter kennen. Want, hoe bekender de markt, des te beter wij kunnen bijspringen waar nodig. We werken niet voor je, we werken mét je.

Full service

Helpen met één marketingactiviteit, of op zoek naar een full service partner: wij doen allebei! We leggen de beste opties op een rij en kijken hoe we je ook nog op andere manieren kunnen helpen om jouw bedrijfsdoelen te behalen.

Grondige analyse

We beginnen samen met jou aan een diepgaande analyse, ook wel brainstormsessie, van jouw bedrijf en nemen daarbij jouw concurrenten, de markt en jouw doelgroep onder de loep. Dit stelt ons in staat om sterke- en verbeterpunten te identificeren, maar ook het laaghangend fruit te spotten (waarom moeilijk doen, als het ook makkelijk kan…).

Strategische planning

Met de inzichten uit de analyse ontwikkelen we een strategie die jouw merk in de schijnwerpers plaatst. We stellen duidelijke doelstellingen op en creëren een roadmap om ze ook daadwerkelijk te bereiken. Op deze manier weten we wat we van elkaar verwachten en hoe we onze samenwerking inrichten. 

Creatieve oplossingen

Ons team van experts zet creativiteit in om jouw merk te onderscheiden. We ontwikkelen pakkende content, aantrekkelijke visuals en innovatieve campagnes die jouw doelgroep aanspreken. Op deze manier steek jij met je hoofd boven je concurrenten uit en positioneer jij je bedrijf weer op de juiste plek: jouw ideale doelgroep.

Timo lach foto

Implementatie en optimalisatie

We voeren de strategie uit en monitoren voortdurend de resultaten. We optimaliseren én analyseren de resultaten gedurende de samenwerking en sturen bij waar dat nodig is, want: als iets niet werkt, passen we het aan voor maximale effectiviteit. Onze specialisten werken altijd resultaat gericht en krijgen een overdosis aan voldoening van groene, stijgende cijfers of gave opleveringen.

Continue ondersteuning

Onze betrokkenheid stopt niet na de implementatie. We blijven jou ondersteunen met voortdurende monitoring, rapportage en aanpassingen om ervoor te zorgen dat je blijft groeien. Van tijd-tot-tijd zoomen we weer uit in een strategische sessie om het grote plaatje niet uit het oog te verliezen. Zo houd jij vinger aan de pols, en kunnen wij op tijd bijsturen.

 

 

Consultancy door BURO210

Wil je groeien met je bedrijf en ben je benieuwd waar jij nog kansen laat liggen? Als full service internetbureau kijkt BURO210 wat het beste bij jou strategie past. Naast (online) marketing strategieën denken wij ook mee in huisstijl, design en foto- en videografie. Het hele plaatje moet kloppen!

Sparren en brainstormen met een partij van buitenaf kan je veel frisse, nieuwe ideeën geven over mogelijkheden in jouw marketingstrategie. Dus, schroom niet en vraag om extra meningen en inzichten van onze specialisten.

Samen leads genereren?

 

We nodigen je graag uit voor een vrijblijvende kennismaking.