Google Ads uitbesteden

Met Google Ads breng je jouw bedrijf onder de aandacht op de momenten die er toe doen. Om die reden zijn er maandelijks tientallen bedrijven die Google Ads uitbesteden aan BURO210. Zo beheerde BURO210 afgelopen jaar meer dan 300 campagnes met een budget van ruim €700.000,- euro. En met succes:  20.000 conversies en 4,5 miljoen euro omzet. Kortom: jouw marketingbudget is bij ons in goede handen. Ben jij klaar voor online succes en wil je ook jouw Google Ads uitbesteden?

 

 

Bovenaan in Google bij de belangrijkste zoekopdrachten

“Google is je beste vriend” is een uitspraak die niet alleen geldt wanneer je als particulier op zoek bent naar informatie. Google kan ook in professioneel opzicht jouw beste vriend zijn! Wist je namelijk dat 8 op de 10 mensen in de zoektocht naar informatie begint bij een zoekmachine? Wanneer iemand dan informatie zoekt naar een onderwerp dat jou aangaat, wil je natuurlijk bovenaan de zoekresultaten verschijnen. Goed nieuws: dit kan! Met Google Ads zijn de tekstadvertenties van jouw bedrijf bovenaan de resultaten van Google te zien.

Is het daadwerkelijk zo simpel? Nee. Adverteren via Google Ads geeft geen garantie dat jouw advertentie bovenaan de zoekresultaten komt te staan. Hiervoor zijn een aantal keuzes erg belangrijk. Welke zoekwoorden kies je? Welke biedstrategie koppel je aan de campagnes? Welke conversies ga je op optimaliseren? Wanneer je hierin de verkeerde keuzes maakt, kunnen resultaten tegenvallen en kosten hoog oplopen.

Gelukkig heeft BURO210 veel ervaring in het maken van deze keuzes. Aan de hand van jullie doelen stellen we een strategie op en nemen we jullie mee in de keuzes die we maken. Door Google Ads uitbesteden aan BURO210 zijn jullie online maximaal zichtbaar tegen de laagst mogelijke kosten.

 

Google Ads uitbesteden

Kies je voor Search, Shopping, Display of Video?

Veel mensen kennen Google alleen als zoekmachine. Google heeft echter naast de zoekmachine nog een aantal andere netwerken: Shopping, Display en Video. Met Google Shopping laten we jouw producten zien aan potentiële klanten, waarmee we de omzet van jouw webshop een boost geven. Via Display en Video laten we statische of bewegende beelden zien aan een specifieke doelgroep via grote websites en YouTube.

Een hoop mogelijkheden dus. Bij BURO210 kiezen we zorgvuldig de kanalen die het beste passen bij jullie bedrijfsdoelen. Natuurlijk gaan we na het inrichten van de juiste kanalen ook aan de slag met het optimaliseren van de campagnes. Want niet het starten met Google Ads, maar juist het optimaliseren van je campagnes, advertenties en biedingen, is waar een specialist met een scherpe blik pas echt veel waarde toevoegt.

Zo maken we van jouw Google Ads een succes

1.

Wat zijn jullie doelen? Welk product of dienst willen jullie onder de aandacht brengen? Deze vragen zijn het startpunt van jullie reis naar online succes.

2.

We onderzoeken welke woorden voor jullie belangrijk zijn om op gevonden te worden. Dit zijn de woorden waarop jullie advertenties zichtbaar zullen worden.

3.

We stellen het budget in, kiezen de zoekwoorden en schrijven de advertenties. Jullie eerste campagne is klaar om de lucht in te gaan!

4.

Op basis van de data die binnenkomt verbeteren we jullie advertenties. We sluiten zoekwoorden uit, verschuiven het budget waar nodig en voegen extensies toe.

5.

Jullie website bruist van het binnenkomende verkeer. De eerste aanvragen komen binnen en de verkoopcijfers stijgen: yes, conversies!

Plan een kennismaking

We nodigen je graag uit voor een kopje koffie en het bespreken van de mogelijkheden van een magento 2 webshop.
Laat via het onderstaande formulier uw contactgegevens achter en één van onze collega’s neemt contact met je op!

Neemt je liever zelf contact op? Bel ons op 0182-342808 of mail naar info@buro210.nl