800m2 aan online talent

 

 

Wij zijn BURO210, jouw fullservice internetbureau, en we komen graag “herrie” maken binnen jullie marketing! Want wij geloven namelijk dat jullie nog meer impact kunnen maken. Maar waar begin je? Bij BURO210 zit ‘groei’ in ons DNA en vinden we niets leuker dan het helpen van andere ambitieuze bedrijven met hun online strategie en marketing. Met inmiddels 50 collega’s helpen we bedrijven met thema’s als: branding & herpositionering, structurele zichtbaarheid, het genereren van meer klanten, verkopen of leads. En vergeet de employer branding niet! Laten we samen de eerste stap zetten en de wereld laten horen wat jullie te bieden hebben. Geven jullie ons het fluitsignaal om te beginnen?

Jullie toekomstige marketing partner

Maar geen paniek: BURO210 is er om je te helpen. Met een team van 50+ specialisten gaan we samen op zoek naar de formule die jullie echt resultaat op gaat leveren binnen jullie marketing. Dat kan in verschillende dingen zitten: een betere online of offline propositie, scherpere online doelstellingen of ondersteuning bij inzet van online kanalen.

Benieuwd met welk onderdeel wij de hertz frequentie eens flink op kunnen schroeven. Neem contact met ons op, dan planten we samen het eerste zaadje!

Strategie & Advies

Een goede strategie vormt de essentiële basis. Hoe kun je als organisatie sturen zonder een duidelijk uitgestippelde marketing route? We begrijpen echter maar al te goed dat het zelf ontwikkelen van zo’n marketingstrategie als een lastige taak kan voelen. Zeker met de overvloed aan kanalen en mogelijkheden die vandaag de dag beschikbaar zijn.

 

BURO210 staat klaar om je te begeleiden bij het creëren van een op maat gemaakte strategie. Samen met een ervaren strateeg van BURO210 duiken we in jouw organisatie. Wat zijn de bedrijfs- en marketingdoelstellingen? Welke kanalen kunnen we inzetten om deze doelen te bereiken, en hoe meten we ons succes? Op welke momenten sturen we bij, en wanneer schalen we op? Dit zijn vragen die wellicht al geruime tijd onbeantwoord zijn gebleven. Samen met BURO210 kom je achter die antwoorden.

Website & Webshop development

Je (potentiële) klanten met trots doorverwijzen naar je website of webshop? Dat is natuurlijk een doel dat veel ondernemers en collega marketeers nastreven, maar in de praktijk doe je dat pas als alles perfect in elkaar steekt. Het gaat niet alleen om een gebruiksvriendelijke en aantrekkelijke website, maar ook om een website die een verhaal vertelt en bijdraagt aan je bedrijfsdoelen. Je website is uiteindelijk meer dan slechts een online aanwezigheid; het is een belangrijk onderdeel van het verkoopproces.

 

Vanuit deze gedachte denken we al mee tijdens het eerste contact. Wat wil je precies bereiken met je website? Informatie verstrekken, in contact komen met klanten, aanvragen ontvangen of bestellingen genereren? En wat maakt het verhaal van jouw bedrijf uniek? Hoe gaan we dat verhaal overbrengen? De antwoorden op deze vragen vormen de basis voor het ontwerp van je website. Na goedkeuring van het ontwerp gaat de website de ontwikkelingsfase in, en werken we toe naar de lancering. Na de lancering zorgen we er natuurlijk voor dat jouw website goed vindbaar is voor de beoogde doelgroep.

Online marketing

Je strategie is opgesteld en je beschikt over een prachtige website waarmee je op een aantrekkelijke manier je verhaal aan de doelgroep kunt presenteren. Wat is nu de volgende stap? Precies, dat verhaal aanbieden aan zoveel mogelijk mensen binnen die specifieke doelgroep! Een goede website komt pas volledig tot zijn recht wanneer deze ontdekt en gebruikt wordt door de juiste doelgroep.

 

Dat is precies waar onze focus ligt bij online marketing: ervoor zorgen dat jouw website de aandacht krijgt van de doelgroep en dat zij de beoogde acties ondernemen. Gebaseerd op jullie doelstellingen of vraagstukken concentreren we ons op vindbaarheid, zichtbaarheid of optimalisatie van conversies. We selecteren de kanalen die het beste aansluiten bij jullie bedrijf en bepalen de doelgroep, boodschap en het budget. Vervolgens starten we met diverse campagnes, waarvan we de resultaten en voortgang maandelijks overzichtelijk rapporteren.

Ontwerp & Content creëren

Of het nu gaat om een website, webshop of een online marketingcampagne, je krijgt maar één kans om een eerste indruk te maken. En hoe kun je die eerste indruk nu beter maken dan met aansprekend design en pakkende foto’s en video’s? Of het nu gaat om het ontwikkelen van een webshop, het ontwerpen van logo’s, het creëren van folders, het definiëren van een huisstijl, het maken van portretfoto’s of het produceren van een bedrijfsvideo: onze designafdeling zet zich in voor het creëren van alles wat nodig is voor een perfecte eerste indruk.

 

Dus voordat we aan de slag gaan, willen we precies weten welke indruk je wilt achterlaten. Hier geldt ook: we gaan pas van start nadat we de ‘vraag achter de vraag’ hebben achterhaald. Alleen op die manier kunnen we inspelen op jullie behoeften. Nadat we deze essentiële vraag hebben beantwoord, stellen we een overzicht op van de shots die we willen vastleggen. Op die manier zorgen we ervoor dat jullie het juiste verhaal kunnen vertellen met de geschoten beelden, want zoals het spreekwoord zegt: één beeld zegt meer dan duizend woorden!

 

BURO210 behind the scenes foto

Samenwerking met Dagbesteding Krimpenerwaard

De medewerkers van Stichting Dagbesteding Krimpenerwaard hebben met veel plezier de BURO210-pakketjes ingepakt. Deze lokale stichting biedt op een betekenisvolle en leuke manier invulling aan het leven van mensen met een verstandelijke beperking. Op de foto is dan ook te zien hoeveel plezier onze inpak collega’s hebben!

BURO210 ondersteunt Stichting Dagbesteding Krimpenerwaard graag. De stichting waardeert niet alleen een zinvolle dagbesteding, maar verdient ook een bijdrage voor hun inspanningen, zodat ze hun belangrijke werk kunnen voortzetten. De medewerkers zijn trots op hun werk, en we hopen dat andere bedrijven zich laten inspireren om te onderzoeken hoe zij iets waardevols voor hun gemeenschap kunnen bijdragen.

Maar wie is BURO210 dan eigenlijk?

BURO210, gevestigd in Stolwijk, is een full-service marketingbureau met een eenvoudige missie: Het groeipotentieel van de online wereld toegankelijk maken voor het MKB+. Wij zijn ervan overtuigd dat we, door effectieve strategieën toe te passen en ons nuchtere karakter te behouden, bedrijven kunnen ondersteunen bij hun groei. Door dit te doen, stimuleren we niet alleen de groei van bedrijven, maar gaan we ook zelf vooruit en bouwen we dagelijks verder aan BURO210.

 

Zoals eerder vermeld, werken we samen met meer dan 50 collega’s aan de groei van onze klanten. Dit doen we binnen diverse afdelingen, waaronder webshops, websites, design en online marketing. Samen vormen we het verlengstuk van jouw marketingafdeling en daarmee van jouw organisatie. Met andere woorden: wij bieden de complete dienstverlening van een marketingafdeling voor de prijs van een medewerker.

Ontmoet onze 210’ers

Kimberly

Commercieel Directeur

Kimberly kwam ooit binnen als managementassistent en is in de 9 (!) jaar dat ze bij ons is inmiddels MT-lid en verantwoordelijk voor de hele development afdeling. Zei iemand nieuwsgierig? Ze weet graag alles is een tikkie brutaal, commercieel en weet van aanpakken. En ja, ook stiekem verslaafd aan Instagram. Mochten we niet zeggen, doen we lekker toch! 😉

Peter Rietveld - Online Marketeer

Peter

Online Marketeer

‘Remmen is angst, gang is alles.’ Een veelgehoorde kreet in de wintersport, die zomaar eens van Peter vandaan had kunnen komen. Peter gaat op de lange latten namelijk als een raket. Maar ook in zijn werk houdt hij de vaart erin. Zo heeft ‘Go-Go-Gadget’-Peter altijd wel een handige sneltoets, tool of trucje om je leven net wat makkelijker te maken. Een campagnebeheerder met zo’n grote trukendoos, daarbij ben je in goede handen!

Suzanne Chillaud - Teamlead Online marketing

Suzanne

Teamlead Online Marketing

La vie est belle! Als er één motto is die Suzanne op het lijf geschreven is, dan is het deze wel. Onze altijd energieke ‘Suus’ weet Team Online Marketing altijd te motiveren het beste uit zichzelf en daarmee ook uit campagnes te halen. Maar ook voor een wijntje op het terras weet zij altijd wel iemand te porren. We weten alleen nog niet of dit nou aan haar Franse roots ligt, of dat ze gewoon van gezelligheid houdt…

Laten we kennismaken!

 

We nodigen je graag uit voor een vrijblijvende kennismaking.