Weet de weg
Online

Wij zijn een full-service internetbedrijf, maar wat zegt dat nou eigenlijk? Waar staan we voor en wat kun je verwachten van een samenwerking met BURO210? We vertellen het je graag!

DE online wereld is

ingewikkeld genoeg,

daarom is ’no-nonsense uit

de polder’ wie we zijn én

wat we doen.

Al sinds januari 2007 is ons doel om het MKB(+) van Nederland wegwijs te maken in alles wat het internet te bieden heeft. Soms is de wens een nieuwe website of een specifieke campagne, maar steeds vaker komt er een alomvattende aanpak waarin een doelstelling bepalend is voor de uiteindelijke aanpak. Om die reden is ons dienstenpakket in de afgelopen 14 jaar gegroeid van development en design van websites en webshops, naar een full-service aanbod door toevoeging van online marketing (vindbaarheid en zichtbaarheid), foto-/videografie, strategie en advies.

Maak kennis met onze teams

Een ambitieus team van zo’n 40 collega’s (jong en minder jong) staat klaar om allerlei
bedrijven online de weg te wijzen. Ieder heeft zijn eigen expertise, we doen wat we leuk
vinden en dat zie je terug in ons werk.

Development

Design en Foto-/Videografie

Online marketing

Verkoop en Administratie

Maak Kennis met

Team Development

Ons uiteenlopende developmentteam, bestaande uit de projectmanagers en de website- en webshop developers, staan elke dag klaar om de mooiste websites en webshops te bouwen én te onderhouden. Juist omdat het team zo uiteenlopend is, is het ‘boven’ erg gezellig en leuk samenwerken!

Kimberly

Denice

Rianne

Emo

David

Jeroen

Kim

Delano

Peter

Rick

Maak Kennis met

Team Design en Foto-/Videografie

De creatievelingen van BURO210 zorgen voor de mooiste visuals op zowel online als offline gebied. Hier ligt de uitdaging in het vertalen van het verhaal van het bedrijf, naar beelden en ontwerpen. Zij maken prachtige foto’s en video’s en sprekende designs voor onze klanten, onmisbaar voor het volledige plaatje!

Denise

Fabian

Thibaut

Justin

Maak Kennis met

Team Online marketing

De online wereld verandert snel. Snel schakelen zit dan in het DNA van onze online marketeers, nieuwe features en mogelijkheden zetten zij graag zo snel mogelijk in. Zo kan jij je focussen op waar je goed in bent en helpen wij met het behalen van de doelstellingen.

Kim

Arlette

Dirko

Justin

Hidde

Femke

Jolien

Jeremy

Suzanne

Daniel

Aron

Joost

Maak Kennis met

Team Verkoop en Administratie

In ‘het hok’ van ons goedlachse verkoop en administratie team is het al-tijd gezellig. Een praatje hier en een grapje daar, saai is het er in ieder geval niet! Naast al die gezelligheid wordt er natuurlijk hard gewerkt, ons verkoopteam is altijd op zoek naar bedrijven die wel een ‘online duwtje’ kunnen gebruiken en komen graag op de koffie om de mogelijkheden te bespreken.

Matthijs

Nellianne

Peter

Monique

Yana

Yanouk

Evelyn

Katja

Ook online wegwijs raken? Neem contact op!