Weet de weg
Online

Wij zijn een full-service internetbedrijf, maar wat zegt dat nou eigenlijk? Waar staan we voor en wat kun je verwachten van een samenwerking met BURO210? We vertellen het je graag!

DE online wereld is

ingewikkeld genoeg,

daarom is ’no-nonsense uit

de polder’ wie we zijn én

wat we doen.

Al sinds januari 2007 is ons doel om het MKB(+) van Nederland wegwijs te maken in alles wat het internet te bieden heeft. Soms is de wens een nieuwe website of een specifieke campagne, maar steeds vaker komt er een alomvattende aanpak waarin een doelstelling bepalend is voor de uiteindelijke aanpak. Om die reden is ons dienstenpakket in de afgelopen 16 jaar gegroeid van development en design van websites en webshops, naar een full-service aanbod door toevoeging van online marketing (vindbaarheid en zichtbaarheid), foto-/videografie, strategie en advies.

Meet the team

Matthijs

Directeur / Verkoper buitendienst

Nuchtere, enthousiaste ondernemer met een hart voor commercie. De drijvende kracht achter BURO210 blijft fit door volleybal, maar gaat ook regelmatig een rondje hardlopen om te ontspannen. Om vervolgens nog harder te lopen voor BURO210. Neem je contact op met BURO210? Dan is de kans groot dat je Matthijs te spreken krijgt!

Denice

Teamlead development / projectmanager

Als je Denice net leert kennen, denk je vast dat ze een heel normaal leven leidt: werken, sporten, Netflixen met haar vriend op de bank en een kat op schoot… Wat veel mensen echter niet weten, is dat Denice Peruaanse roots heeft. Tijdens haar studie heeft ze via een 7 maanden durende stage haar roots in Peru herontdekt. Misschien is dat dus het stukje Zuid-Amerikaans temperament dat je in haar stem hoort! Ach, als teamlead voor een afdeling zal dat zeker niet slecht van pas komen.

Hidde

Manager Marketing BURO210

Op cruise-control van een berg afglijden met enkel een plank onder zich is wat Hidde het liefste doet. Geen gekke trucs of salto’s, maar gewoon lekker gaan! Ditzelfde geldt voor de Marketing van BURO210. Als Manager Marketing BURO210 zorgt Hidde ervoor dat onze marketing iedere dag een beetje beter wordt. Daar enthousiasmeert hij ook graag anderen voor, net zoals hij dat voor het snowboarden doet.

Kim

Eindverantwoordelijke Online Marketing / MT-lid

Als je de vakantieplannen van deze globetrotter aanhoort, bekruipt je het idee dat Kim een extra potje met vrije dagen heeft. ‘Kwestie van strategisch plannen, jongens’, is hierop haar standaard antwoord. Je begrijpt; strategisch plannen kan zij als geen ander. Ook voor een online marketingstrategie heb je aan Kim de juiste persoon. Met al talloze strategische brainstorms aan ervaring navigeert MT-lid Kim onze klanten naar online succes!

Arlette

Online Marketeer

De keuze voor de sushi op de foto van Arlette was vooral een praktische keuze. Ze had eigenlijk met nog legio andere gerechten kunnen kiezen. Jawel, deze online marketeer is een echte fijnproever en gaat vaak in goed gezelschap naar verschillende restaurants. Is ze online ook van alle markten thuis? Ja, zeker! Want hoewel haar hart sneller gaat kloppen van conversie optimalisatie, heeft Arlette na al ruim 5 jaar bij BURO210 eigenlijk van iedere dienst wel genoeg opgepikt. Welke uitdaging ga jij haar voorleggen?

Suzanne

Teamlead Online Marketing

La vie est belle! Als er één motto is die Suzanne op het lijf geschreven is, dan is het deze wel. Onze altijd energieke ‘Suus’ weet Team Online Marketing altijd te motiveren het beste uit zichzelf en daarmee ook uit campagnes te halen. Maar ook voor een wijntje op het terras weet zij altijd wel iemand te porren. We weten alleen nog niet of dit nou aan haar Franse roots ligt, of dat ze gewoon van gezelligheid houdt…

Rick

Webshop Developer

Onze developer Rick houdt zich niet alleen tijdens werk bezig met programmeren. In zijn vrije tijd zet hij veel verschillende projecten op via zijn eigen mini-computer, zijn Raspberry Pi. Hij leert op die manier elke dag nieuwe programmeertalen en toepassingen kennen op een creatieve manier. Je kan er op rekenen dat deze developer alles in huis heeft om jouw webshop soepel te laten draaien.

Kimberly

Eindverantwoordelijke development afdeling / MT-lid

Kimberly kwam ooit binnen als managementassistent en is in de 9 (!) jaar dat ze bij ons is inmiddels MT-lid en verantwoordelijk voor de hele development afdeling. Zei iemand nieuwsgierig? Ze weet graag alles is een tikkie brutaal, commercieel en weet van aanpakken. En ja, ook stiekem verslaafd aan Instagram. Mochten we niet zeggen, doen we lekker toch! 😉

Justin

Online Marketeer

Online marketeer die liever achter de camera staat dan ervoor. Dat zal je echter wel begrijpen, als je ziet wat voor prachtige foto’s Justin maakt: dan zouden wij ook er liever achter staan! Tijdens zijn hobby focust hij zich voornamelijk op het fotograferen van sportauto’s. Alles wat snel en gemotoriseerd is, ook daar houdt Justin van. En natuurlijk ook van online marketing, want Justin is de motor geweest achter tal van succesvolle campagnes.

Peter

Online Marketeer

‘Remmen is angst, gang is alles.’ Een veelgehoorde kreet in de wintersport, die zomaar eens van Peter vandaan had kunnen komen. Peter gaat op de lange latten namelijk als een raket. Maar ook in zijn werk houdt hij de vaart erin. Zo heeft ‘Go-Go-Gadget’-Peter altijd wel een handige sneltoets, tool of trucje om je leven net wat makkelijker te maken. Een campagnebeheerder met zo’n grote trukendoos, daarbij ben je in goede handen!

Marjan

Verkoper Binnendienst

Als we een persoon moeten kiezen die de quote ‘no-nonsense uit de polder’ het beste kan uitdragen, dan is het Marjan wel. Deze altijd enthousiaste verkoopmedewerkster zit namelijk niet alleen op kantoor tussen de weilanden. Thuis runt ze samen met haar gezin een boerenbedrijf met meerdere melkkoeien. Ondanks dit drukke bestaan blijf er gelukkig voldoende tijd over voor de verkoopafdeling. ‘Mooooochos Grassias’, Marjan!

Eric

Coureur

Onze coureur Eric was al vroeg bezig met het maken van verbindingen. Als een echte ‘early adopter’ was hij bezig met internet toen het nog in de kinderschoenen stond. De materialen die hij destijds gebruikte vertelt hij nog graag verhalen over. Het maken van verbindingen is hij nooit verleerd, want als coureur bij BURO210 maakt hij de verbinding tussen bedrijven die willen groeien en BURO210. Misschien begint jouw pad naar bedrijfsgroei wel bij een bezoekje van Eric!

Rianne

Projectbegeleider

Zeg je ‘handen uit de mouwen steken’, dan zeg je Rianne. Een bus omtoveren tot huisje op wielen? Daar zegt ze geen nee tegen! Zolang ze daarna maar even in één van haar vele boeken kan duiken om te ontspannen. Waar ze ook graag induikt, zijn de websites van klanten. Met haar mentaliteit laat ze klanten resultaat boeken (snap je hem?) met hun website.

Jeroen

Magento developer

Met Jeroen als stuurman weet je dat jouw Magento webshop de juiste koers richting stijgende omzetten vaart. In zijn vrije tijd staat deze Magento Developer namelijk aan het roer van verschillende jonge waterscouts. Het is dan ook geen wonder dat hij zo geduldig om kan gaan met problemen die zich voordoen. Als vrijwilliger bij de waterscouting zet hij alle zeilen bij om de kinderen een onvergetelijke tijd te bezorgen.

Monique

Verkoop binnendienst / planning

Monique kan je eigenlijk alles wel vragen. Op iedere vraag komt altijd wel een vrolijk antwoord terug. Er is echter één vraag die je niet hoeft te stellen om het antwoord te weten: ‘wat ga je doen dit weekend?’ Monique is in de weekenden vaak op de camping te vinden. Haalt ze daar haar vrolijkheid vandaan? Misschien moeten we haar mok erop geloven: ‘ik heb geen therapie nodig, ik moet gewoon naar de camping’.

Delano

Web Developer

Hoewel Delano in de zaal met een bal stuitert, hij stuitert allerminst op kantoor. Kalm en gefocust zorgt hij voor een netjes afgewerkt website, het liefst ruim voordat de zoemer gaat. Deze WordPress-developer zal je, zoals hij dat bij basketbal misschien wel doet, niet op het verkeerde been zetten. Websites om door een ringetje te gooien halen. Delano is er verantwoordelijk voor!

Peter

Front-end Developer

De volgende boardsportliefhebber! WordPress-developer Peter zoekt in zijn vrije tijd graag wat meer risico op en heeft helaas een minder zachte landing als het misgaat. Hij zorgt als developer wél altijd voor een comfortabele landing(spagina). Jouw klanten zacht laten landen is dus wel aan Peter besteed. Zie je toch graag wat toffe trucjes op je website terugkomen? Ook daar weet Peter raad mee!

Daniëlle

Online Marketeer

Daniëlle heeft als online marketeer een scherp oog voor design. Beter gezegd: haar ontwerpen zijn net zo raak als de ballen op de tennisbaan. Ze serveert banners waar je simpelweg op wíl klikken en slaat winners met haar conversie optimalisatieadviezen. Naast online designs gaat het hart van Daniëlle ook sneller kloppen van Kerst. Zo organiseerde zij de eerste Foute Kersttruiendag van BURO210 en steekt ze ons kantoor binnenkort in haar kerstontwerp.

Daniel

Online Marketeer

Er was veel om uit te kiezen om Daniel te beschrijven. Omdat er al veel collega’s met sportattributen op de foto stonden en zijn kenmerkende Renault Twizy niet op de foto paste, is de keuze op muziek gevallen. Zo breed als zijn muzikale interesses zijn, zo breed is ook zijn interesse in alles wat met online te maken heeft. Deze flexwerker weet zich dan ook altijd nuttig te maken in de dagen dat hij op kantoor is.

Denise

Teamlead Design

Een oog voor design en een neusje voor scoren. Denise is er zowel in haar werk als in haar vrije tijd mee bezig. Op het voetbalveld sleept Denise als spits haar team naar de overwinning door doelpunten te scoren. Ze is daar misschien geen aanvoerder, maar dat is ze wel bij de Designafdeling van BURO210. Hier brengt ze vooral anderen in stelling: met een prachtig websitedesign als voorbereiding hoeven onze developers alleen nog maar de website of webshop in te koppen. Wanneer ga jij scoren met Denise?

Lars

Grafisch Ontwerper / Video-editor

Nog een sportieveling! Zeg je Lars, dan zeg je automatisch ook hack-squat. Met dit apparaat heeft Lars regelmatig dates gepland staan. Hij is niet te beroerd om zijn date ook aan anderen te introduceren, zó veel houdt Lars van de hack-squat. Maar misschien houdt hij toch nog nét iets meer van video’s editen en animeren, want dat kan Lars namelijk als geen ander. Vertelt hij binnenkort net zo passievol over jouw project zoals hij doet over zijn hack-squat?

Timo

Online Marketeer

De meest doeltreffende persoon binnen BURO210 is zonder twijfel Timo. Na werktijd racet hij vaak richting SV DSO om zich voor te bereiden op de wedstrijd van zaterdag, waar hij als spits steevast een belangrijke rol speelt. De kans is groot dat hij als marketeer ook een belangrijke rol gaat spelen in jouw campagnes. En dat is wel zo prettig, want wie wil nu niet een campagnebeheerder die een neus heeft voor het doel halen én scoren?

Katja

Verkoper Binnendienst

Al is het aan de telefoon met klanten of in de kantine met collega’s: met Katja weet je zeker dat het gesprek nooit stilvalt. En als ze dan toch even niet meer weet waar ze het over moet hebben, dan kan ze altijd nog de Ibiza-kaart spelen. Over haar vakanties op dit eiland raakt ze namelijk niet uitgepraat! Klets jij binnenkort met haar over een volgende reisbestemming?

Lars

Web Developer Stagiaire

Voor development-stagiair Lars draait alles om creëren. Bij BURO210 leert hij hoe hij de mooiste websites kan maken, maar als het om muziek maken gaat, kunnen we vast en zeker wat van hem leren. In zijn vrije tijd maakt hij graag muziek via onder andere zijn MIDI-controller. Hij heeft vast en zeker binnenkort ook de controle over de codes die jouw website tot een succes maken. Misschien wel net zo’n succes als zijn stage bij BURO210 en net zo’n succes als de muziek die hij maakt.

Hetty

Coureur

Nog een reislustig type! Hetty grijpt ieder moment aan om de koffers te pakken en een volgende bestemming van haar lijstje af te strepen. Gelukkig kan ze haar passie ook dicht bij huis uitoefenen. Als coureur reist ze namelijk naar verschillende bedrijven af om ze te verblijden met pakketjes van BURO210. Wie weet staat Hetty samen met de BURO210 auto binnenkort wel bij jou op de stoep!

Kim

Webshop Developer

Kalm, gefocust en vlijmscherp: een aantal kenmerken die je voor de Japanse cultuur, maar ook voor onze Magento-developer Kim zou kunnen opschrijven. Zijn passie voor deze cultuur vertaalt zich ook door in zijn werk. Want zoals een samurai zijn belagers aan zijn katana rijgt, zo rijgt Kim converterende webshops aaneen. Met een vlijmscherp oog voor code kan dat natuurlijk ook niet anders!

Osama

Web Developer Stagiaire

Osama is een voetballiefhebber in de breedste zin van het woord. Naast dat hij regelmatig zelf een balletje trapt, is hij ook alle collega’s de baas op de tafelvoetbaltafel van BURO210. Maar ook digitaal is hij heer en meester, gezien hij op de Xbox met FIFA regelmatig ‘Jantjes’ uitdeelt. Bij BURO210 leert hij op de afdeling development hoe hij net zoveel controle over zijn websites krijgt als hij ook over zijn voetbalpotjes heeft. Laat jij Osama binnenkort een nieuwe website voor je scoren?

Nellianne

Administratie / Management-assistente

Nellianne in één woord omschrijven? Dat gaat eigenlijk niet. Want als iemand tegelijkertijd sportief, vrolijk, behulpzaam en een aanpakker is, welke kies je dan? Wat misschien nog wel het beste past, is ‘onmisbaar’. Want met Nellianne heb je altijd iemand die BURO210 goed laat varen. Net zoals ze dat doet bij haar eigen boot, trouwens. Dus of het nu gaat om de administratie, kantoorartikelen, attenties voor klanten of een uitje organiseren: Nellianne regelt het!

Jeremy

Online Marketeer

We hebben nog geen kantoorhond, maar als we die krijgen, dan weten we zeker dat hij goed verzorgd zal worden. Met Jeremy hebben we namelijk een echte dierenvriend in ons midden. Je zal hem dit tijdens een voorstelrondje vast horen zeggen, en zijn collega’s zullen hiermee instemmen. Hij zorgt net zo goed voor de campagnes van zijn klanten als hij voor dieren zorgt. Zeg nou zelf: daar wil je toch gewoon jouw huisdier campagne aan toevertrouwen?

Jeroen

Web Developer

Onze developer Jeroen gaat in alles wat hij doet voor de wow-factor. Als het gaat om het bouwen van websites, zit hem dat vooral in de ‘Wow’ die hij graag als reactie van klanten krijgt bij het zien van zijn website. In zijn vrije tijd gaat het hem vooral om World of Warcraft, waar hij via zijn Steam Deck de nodige uurtjes aan spendeert. Voor welke ‘Wow’ ga jij Jeroen inzetten?

Fleur

Verkoper Binnendienst

Een bezig bijtje, een vrolijk eitje: onze altijd goedlachse Fleur houdt er niet van om stil te zitten. Als je haar niet aan de telefoon hebt bij BURO210, dan is de kans groot dat je haar bij de manege vindt. Wedstrijden rijden is namelijk wat veel tijd in de agenda van Fleur opeist. Als er dan nog iets aan tijd over is, dan spendeert ze die aan haar thuisstudie of aan haar vrienden en familie. Een avondje bankhangen? Dat is er niet bij!

Bas

Stagiair Online Marketing

We weten nog niet wat er sneller gaat: het leerproces van onze stagiair Bas, of de motor waarop hij iedere ochtend naar kantoor komt. Twee dingen weten we echter wel: het ontloopt elkaar niet veel en de motor van Bas is snel. Je kan je dus wel voorstellen hoe blij we met hem zijn! Bas kijkt mee bij onze campagnebeheerders én heeft daarnaast de meest aanstekelijke lach van alle 210’ers. Hopelijk kunnen we daar nog heel lang van genieten!

Loïs

Online Marketeer

Naast online marketeer ook fitnesscoördinator van BURO210. Als ze niet aan het werk is, is de kans dan ook groot dat je haar in de sportschool kan vinden. Met een record van 500kg op de Leg Press hoef je niet te twijfelen aan haar toewijding. Tips over de beste oefeningen of voeding? Vraag het Loïs! Zo toegewijd als ze is met haar fitness, zo is ze ook met haar campagnes. Ook voor marketingvragen ben je daarom bij haar aan het juiste adres!

Auke

Coureur

Reizen is een gemeenschappelijke hobby van veel collega’s binnen BURO210. Zo ook van Auke, die misschien wel één van de meest exotische, afgelegen bestemmingen van allemaal heeft gehad. Ayers Rock, in het hart van het binnenland van Australië, maakte dan ook grote indruk op hem. Op zijn beurt maakt Auke een onuitwisbare indruk bij de bedrijven waar hij een pakketje langsbrengt. De bestemmingen zijn misschien wat minder exotisch, maar dat zal voor Auke de pret niet drukken!

Jolien

Online Marketeer

Hoewel de werkzaamheden binnen BURO210 zich vooral online afspelen, duikt Jolien nog graag fysiek in de (school)boeken. Dat merkten we bij BURO210 maar al te goed. Jolien zette namelijk tijdens haar stage een ijzersterk product neer, waarmee ze veel impact maakte binnen het bedrijf. Op dit moment volgt ze de pre-master Marketing Management en werkte ze in de uren die ze nog overhoudt als flexwerker bij BURO210.

Aron

Online Marketeer

Aron, ook wel Benjamin genoemd, is de jongste collega binnen BURO210. Laat zijn collega’s zich vaak Boomers (zoek maar op) voelen door trends aan te halen waar nog niemand van gehoord heeft. Maar goed, wat wil je ook als influencer? Aron promoot namelijk zijn eigen kledinglijn op TikTok en krijgt wekelijks duizenden views op zijn video’s. En de energie die hij in zijn video’s steekt, die steekt hij ook in de campagnes van zijn klanten.

Colin

Web Developer

Bescheiden als hij is zal hij het zelf misschien niet zeggen, dus daarom doen wij het maar: Colin is steengoed in het bouwen van WordPress websites. Pareltjes, zou je wel kunnen zeggen. Parels verzamelen doet hij thuis niet, daar verzamelt hij enkel bijzondere stenen. Waar hij wel parels verzamelt, is bij BURO210. Iedere nieuwe website wordt aan de collectie toegevoegd. Hij maakt van jouw website graag het pronkstuk in zijn collectie!

Ook online wegwijs raken? Neem contact op!