Onze missie, visie en benadering 

Bij BURO210 zit ‘groei’ in ons DNA en vinden we niets leuker dan het helpen van andere ambitieuze bedrijven met hun online strategie en aanpak op het gebied van (online) marketing. We helpen bedrijven met thema’s als: meer klanten, meer leads of verkopen en meer personeel.

 

Vrijblijvend kennismaken?

Onze specialisten staan graag voor u klaar.

Matthijs Pennewaard
Eigenaar

Hoe doen we

dat?

Door met bedrijven mee te denken over hun doelen, branding en zo ongeveer alle communicatiemiddelen die hieruit volgen. Groot, zoals een professionele website of webshop, of klein. Zo maken we de online wereld toegankelijk voor bedrijven in het MKB die de volgende stap willen zetten in hun marketing. Van strategie tot uiting: je kan ermee terecht bij BURO210! 

Dit vinden wij belangrijk

Vertrouwen

Op vertrouwen kan je bouwen! We bieden passend advies en spreken graag onze eerlijke en oprechte verwachtingen uit. Zo weet jij waar je aan toe bent en zorgen we samen voor haalbare doelen.

Resultaatgericht

Doelen stellen, hard werken en op tijd bijsturen als dat nodig is. Wij hebben net zoveel baat bij het behalen van jouw doelstellingen en werken daar op een zo efficiënt mogelijke manier naartoe.

Toegankelijkheid

(online)marketing toegankelijk maken én houden voor groot, klein, ervaren en onervaren. Wij banen voor jou de weg en doen dat op een makkelijk en een te begrijpen manier. Moeilijke, Engelse vaktermen leggen wij in Jip-en-Janneke taal uit.

Strategie & Advies

Zo staan onze meest ervaren allround collega’s klaar om met je te brainstormen over waar je staat én waar je naartoe wil; wij adviseren een aanpak waarmee je doelstellingen behaald kunnen worden.

 

Branding, Development & Content

Dit is hét moment om de branding van je organisatie onder de loep te leggen en tot in de puntjes door te vertalen! Onze designers ontwerpen vervolgens de mooiste homepages en andere webpagina’s, die tijdens de ontwikkelfase door onze developers met hun code tot leven worden geroepen in de vorm van WordPress websites en conversiegerichte Magento webshops. 

 

Het geraamte staat, maar de beleving ontbreekt nog. Professionele fotografie nodig, of een toffe video? Wij helpen uiteraard graag met het schieten van het juiste materiaal. Past je branding en content goed bij je positionering en doelstellingen? Top, klaar om te gaan!

Online Marketing & Advertising

Want… Hier houdt het niet op; onze online marketeers staan vervolgens te trappelen om met allerlei strategieën en tactieken meer zichtbaarheid voor je merk te creëren en te zorgen dat je doelgroep je (ook online) weet te vinden. Natuurlijk niet voordat we richting en doelstellingen met elkaar hebben bepaald, zodat messcherpe online targeting kan plaatsvinden op de juiste kanalen en richting de juiste doelgroep.

Dus, kort samengevat:

Oftewel: veelzijdigheid, diverse disciplines, continuïteit. Allemaal op maat, dus of je nu op één onderdeel geholpen wil worden of fullservice ondersteuning zoekt; bij BURO210 helpen we je verder!

 

 

Enthousiast geworden?

 

We nodigen je graag uit voor een vrijblijvende kennismaking.