voor BURO210
is de online wereld
A piece of cake

Voor meer informatie: 0182-342808

 

 

 

Vraag hier een
Vrijblijvende kennismaking aan

 

Recent heb je van ons een pakketje ontvangen. Heb je al zin gekregen in cake? Wellicht ben je ook nieuwsgierig geworden waarom we dit pakketje hebben langs gebracht?

Buro210 is een full service internetbureau uit het landelijk gelegen Stolwijk. 50 creatieve en technische professionals bouwen websites en webshops maar weten ook hoe online marketing het beste ingezet kan worden om jullie doelen te bereiken. Wil je bijvoorbeeld meer bezoekers op je website, nieuwe collega’s werven of je naamsbekendheid vergroten? Wij kennen de geheimen van Google en alle social media kanalen.

Zullen we een vrijblijvend kennismakingsgesprek inplannen om te kijken of we het recept van jullie bedrijf kunnen verbeteren?

SAMENWERKING
DAGBESTEDING KRIMPENERWAARD

Zoals je wellicht al hebt gelezen is ons pakketje ingepakt door de medewerkers van Stichting Dagbesteding Krimpenerwaard. Een lokale stichting die wij graag steunen. Zij zijn blij met een zinvolle dagbesteding en verdienen uiteraard ook nog wat voor de stichting zodat ze hun werk kunnen voortzetten. Ze zijn enorm trots op hun werk, wij zijn blij met hun inzet en wij hopen andere bedrijven ook te inspireren om te kijken wat zij voor hun omgeving kunnen doen.