A.G. Scholtes BV

A.G. Scholtes BV staat al meer dan 100 jaar garant voor de levering van kwalitatief rundvlees aan zakelijke afnemers als slagerijen, groothandels, horeca, vleeswarenfabrikanten en supermarkten in binnen- en buitenland. Passie voor het vak, streven naar kwaliteit en betrokkenheid bij het product en haar klant zijn kenmerkend voor dit familiebedrijf uit Den Haag met inmiddels de vierde generatie aan het roer.

WERKZAAMHEDEN WORDPRESS

Ontwerp & Concept, ontwikkeling, wordpress, extra modules, maatwerk modules, mobiel vriendelijk, fotografie, online marketing

Over de website

De website van A.G. Scholtes is een overzichtelijke site waarin het vooral erg belangrijk is om gemakkelijk contact op te kunnen nemen. Hierom hebben wij ervoor gekozen om een contactformulier op elke pagina van de website te plaatsen, zo hoeft de bezoeker nooit verder te zoeken.

Fotografie

In zowel de kantoren, buiten in de omgeving als in de productieruimtes hebben wij foto’s mogen maken van het gehele productieproces. Van aankomst van de nog niet verwerkte producten, het verwerken en verpakken tot het vertrekken van de producten. We hebben alles op beeld mogen zetten, een hele leuke klus!

STAAT JULLIE PROJECT HIER BINNENKORT TUSSEN?