BBQ Kampioen 

Een webshop waarbij het standaardpakket aangevuld kan worden met allerlei verschillende producten? Bij de BBQ kampioen is dit geen probleem. Zoals de naam al doet vermoeden kun je bij de BBQ kampioen een geheel verzorgde barbecue bestellen. We hebben meerdere modules in de webshop geïntegreerd om ervoor te zorgen dat iedere klant zonder moeite de barbecue naar wens kan bestellen!

Onze werkzaamheden – magento 2

Ontwerp & Concept, ontwikkeling, Magento, Extra Modules, Maatwerk modules, Mobiel vriendelijk, Google vriendelijk

Multishops

Maar wat doe je als jouw product en dienst op meerdere manieren in de markt gezet kan worden? De BBQ kampioen speelde met dit vraagstuk, want zij kunnen als een kei barbecues verzorgen maar zijn ook kampioen op het gebied van buffetten en gourmetten! We zijn met hen rond de tafel gegaan en zijn gekomen tot een passende oplossing, namelijk 3 verschillende webshops die onderhouden worden uit één CMS systeem: De multishop.

De drie verschillende multishops hebben hetzelfde ontwerp in verschillende kleuren. Zo presenteren www.buffetkampioen.nl & www.gourmetkampioen.nl hun eigen specialiteit maar blijven ze toch visueel en herkenbaar aan elkaar gekoppeld.

” De webshop moest aan meerdere eisen voldoen en al deze eisen

moesten ook terug komen in de multishops.

Een uitdagend project, erg gaaf om neer te zetten.”

Extra modules

Om ervoor te zorgen dat iedere klant zijn bestelling gemakkelijk kan plaatsen zijn er een aantal extra modules in de webshop gebouwd. Zo start elke bestelling met het standaardpakket en kun je, doormiddel van een extra module, dit pakket aanvullen met alle gewenste opties. Daarnaast is er een module ingebouwd waarmee de klant kan kiezen voor een datum en locatie om de bestelling te laten bezorgen.

Staat jullie project hier binnenkort tussen?