Douchebakkenopmaat.nl

Douchebakkenopmaat.nl levert luxe douchebakken op maat, design douchewanden, douchejets, douchekranen, douchegarnituren en regendouches voor uw badkamer. Bent u op zoek naar een afwijkende douchebak? Bij douchebakkenopmaat.nl zijn alle vormen mogelijk!

Onze werkzaamheden – magento 2

Ontwerp & Concept, ontwikkeling, Magento, Extra Modules, Maatwerk modules, Mobiel vriendelijk, Google vriendelijk, Maatwerk design, Magento 2, Meertalen systeem, OneStepCheckOut, Responsive design, SSL Certificaat.

Responsive design

Wij hebben weer een heel gaaf project af mogen ronden in samenwerking met onze klant Douchebakkenopmaat.nl! Douchebakkenopmaat.nl levert zowel standaard douchebakken als douchebakken helemaal naar wens van de klant. De webshop is zo gebouwd, dat de klanten zelf hun douchebak volledig samen kunnen stellen, dit door middel van een module helemaal op maat gebouwd. Neem snel een kijkje!

” Een vloeiende samenwerking met een leuke klant,

een erg gaaf project! “

MARKETING PLAN

Beleving in het design van
jouw webshop

Ze zeggen wel eens, je valt op het uiterlijk maar je wordt verliefd op het innerlijk. Eigenlijk is dat bij websites net zo. Niet alleen de creatieve kant komt naar boven, we kijken natuurlijk ook naar het technische gedeelte. Onze ontwerpers en projectbegeleiders zorgen altijd voor het juiste advies, de website moet er niet alleen goed uitzien, hij moet ook makkelijk en duidelijk zijn voor de bezoeker. Er is niets vervelender dan een website waar je door de bomen het bos niet meer ziet.

Overzicht, dat is wat je wil! En daarom zorgen wij voor de juiste balans in de website. Zoals je ziet is niet alleen de creatieve kant belangrijk, we kijken natuurlijk ook naar het technische gedeelte. We combineren beleving met structuur, twee essentiële begrippen als het gaat om je website.

Beginnen jouw creatieve hersenen al te kraken? Die van ons wel! Neem anders alvast een kijkje in ons portfolio voor meer inspiratie.

Staat jullie project hier binnenkort tussen?