Gemeente Krimpenerwaard

Voor de gemeente Krimpenerwaard zijn we bezig met vacaturecampagnes op LinkedIn. De gemeente beschikte iedere maand over interessante openstaande vacatures. Deze willen zij in de spotlight krijgen bij hun doelgroep. Hier helpen wij de gemeente Krimpenerwaard bij door de volgende werkzaamheden uit te voeren:

Onze werkzaamheden

Werkzaamheden voor de gemeente Krimpenerwaard:

– Ontwerpen spraakmakende banners
– Creëren van een passende doelgroep
– Schrijven content vacaturetekst
– In elkaar zetten van de campagnes
– Tussentijdse bijsturing op basis van resultaat
– Maken eindrapportage

De samenwerking 

Iedere maand hebben wij contact met ons contactpersoon binnen de gemeente. Tijdens dit contactmoment bespreken we welke vacatures zij willen promoten, maar bespreken we ook de behaalde resultaten van de vorige campagnes. Wanneer het voor ons duidelijk is wat de Gemeente Krimpenerwaard met de nieuwe campagne wil, gaan wij aan de slag! Zodra wij een gave campagne hebben ontwikkeld sturen wij deze in een voorstel richting de gemeente. Hier kunnen zij eventuele aanpassingen aan ons doorgeven of direct een akkoord op geven. Na een akkoord plaatsen wij de vacaturecampagne op LinkedIn.

Het resultaat 

Bij BURO210 vinden wij het erg belangrijk om te A/B testen. Dit doen we bijvoorbeeld door te spelen met afbeeldingen, titels of knoppen. Op basis van de resultaten die hieruit komen voeren wij de tussentijdse optimalisatie werkzaamheden uit. Op deze manier komen we tot een zo goed mogelijk resultaat! Dit resultaat geven wij aan het eind van iedere campagne weer in een overzichtelijk eindrapport.

STAAT JULLIE PROJECT HIER BINNENKORT TUSSEN?