Gouds Kaashuis

Deze webshop is dé online kaas cadeau winkel en levert bijzondere Goudse en Hollandse kaas cadeaus aan u als huis consument, aan u als horeca en aan u als bedrijf of instelling.
Iedere week trekt Maurice erop uit om voor u de beste kazen te selecteren en maakt hij zelf al jarenlang de lekkerste kaas in Waarder.

Onze werkzaamheden – magento 2

Ontwerp & Concept, Wntwikkeling, WordPress  Extra Modules, Maatwerk modules, Mobiel vriendelijk, Google vriendelijk, Woocommerce, Meertalensysteem, Onderhoud en beheer

Over de webshop 

Bij het ontwerpen van een webshop staat het genereren van uiteindelijke conversie natuurlijk centraal. De sfeer die is neergezet is bij deze webshop is misschien wel het belangrijkste onderdeel geweest. Door de beleving wordt men meegenomen in de website en eindigen zij voor ze het weten met een mand vol kaas. 

” Wij hebben kaas gegeten van de online wereld! ”

MARKETING PLAN

Beleving in het design van
jouw webshop

Ze zeggen wel eens, je valt op het uiterlijk maar je wordt verliefd op het innerlijk. Eigenlijk is dat bij websites net zo. Niet alleen de creatieve kant komt naar boven, we kijken natuurlijk ook naar het technische gedeelte. Onze ontwerpers en projectbegeleiders zorgen altijd voor het juiste advies, de website moet er niet alleen goed uitzien, hij moet ook makkelijk en duidelijk zijn voor de bezoeker. Er is niets vervelender dan een website waar je door de bomen het bos niet meer ziet.

Overzicht, dat is wat je wil! En daarom zorgen wij voor de juiste balans in de website. Zoals je ziet is niet alleen de creatieve kant belangrijk, we kijken natuurlijk ook naar het technische gedeelte. We combineren beleving met structuur, twee essentiële begrippen als het gaat om je website.

Beginnen jouw creatieve hersenen al te kraken? Die van ons wel! Neem anders alvast een kijkje in ons portfolio voor meer inspiratie.

Staat jullie project hier binnenkort tussen?