Hoofwear 

Paarden lopen al honderden jaren op ijzers.
Dit beeld is inmiddels helemaal ingeburgerd. Maar wat dacht je van paardenschoenen?
Dat lijkt voor velen nog nieuw te zijn. Hoofwear.com is de webshopwaar paardenliefhebbers alle informatie kan vinden over hoefschoenen.

Onze werkzaamheden – magento 2

Ontwerp & Concept, ontwikkeling, Magento, Extra Modules, Maatwerk modules, Mobiel vriendelijk, Google vriendelijk, Maatwerk design, Magento 2, Meertalen systeem, SSL Certificaat.

Over de webshop 

Met de blogs op deze website ben je niet alleen op de hoogte van de laatste ontwikkelingen op het gebied van Hoofwear, maar je kunt ook direct hoefschoenen bestellen. Zowel voor medisch recreatief als voor sportief gebruik. Met Hoofwear geef jij jouw paard het beste schoeisel. 

Hoefschoenen waren voor ons ook een nieuw begrip.

Inmiddels weten we er een hele hoop van.

Hoe zit dat met jou?

MARKETING PLAN

Beleving in het design van
jouw webshop

Ze zeggen wel eens, je valt op het uiterlijk maar je wordt verliefd op het innerlijk. Eigenlijk is dat bij websites net zo. Niet alleen de creatieve kant komt naar boven, we kijken natuurlijk ook naar het technische gedeelte. Onze ontwerpers en projectbegeleiders zorgen altijd voor het juiste advies, de website moet er niet alleen goed uitzien, hij moet ook makkelijk en duidelijk zijn voor de bezoeker. Er is niets vervelender dan een website waar je door de bomen het bos niet meer ziet.

Overzicht, dat is wat je wil! En daarom zorgen wij voor de juiste balans in de website. Zoals je ziet is niet alleen de creatieve kant belangrijk, we kijken natuurlijk ook naar het technische gedeelte. We combineren beleving met structuur, twee essentiële begrippen als het gaat om je website.

Beginnen jouw creatieve hersenen al te kraken? Die van ons wel! Neem anders alvast een kijkje in ons portfolio voor meer inspiratie.

Staat jullie project hier binnenkort tussen?