humatest

Sinds maart 2020 helpt BURO210 bij de verkoop van de SOA testen van humatest. Deze testen zijn een ontwikkeld product door Eurofins Nederland. Ook wel bekend van de recente deals met de KNVB en minister de Jonge voor de coronatesten. De testen zijn online te bestellen en zelf thuis af te nemen. En dit allemaal snel, anoniem en voor een stuk lagere prijs dan bij de huisarts.

Onze werkzaamheden

De samenwerking van BURO210 en humatest bestaat uit zowel SEO, SEA en social media advertenties. Door de combinatie van al deze kanalen werken we aan een platform waar op een open, luchtige en veilige manier wordt gesproken over het doen van een SOA test. Doordat de website helemaal nieuw online kwam konden we met een schoon canvas beginnen en al onze ideeën hier op los laten.

De resultaten 

Door te experimenteren met verschillende biedstrategiën in Google Ads wisten we het gemiddelde aantal klikken te verhogen van 270 naar 1.000 per maand. Daarnaast zijn we maandelijks bezig met het optimaliseren en vullen van de websitecontent om hiermee de ranking in Google te verhogen. Met deze samenwerking hebben we gezorgd dat humatest in de eerste maanden al een conversieratio heeft gehaald van gemiddeld 2%. Een resultaat waar we erg trots op zijn!

STAAT JULLIE PROJECT HIER BINNENKORT TUSSEN?