Indu-Tools

Indu-Tools is een vooruitstrevende verhuurder op het gebied van industrie, metaal en offshore. Service aan de klant staat bij hen centraal. Eigenlijk verhuren zij alles wat een klant nodig heeft voor haar projecten, turnarounds of werkplaats. Wist je dat ze onder andere voor Shell werken?

Onze werkzaamheden – magento 2

Ontwerp & Concept, Ontwikkeling, WordPress, Extra Modules, Maatwerk modules, Mobiel vriendelijk, Google vriendelijk, Woocommerce, Cookiemelding, Onderhoud, SSL Certificaat.

Over de webshop 

Indu tools heeft een catalogus van honderden producten, middels een opvallende zoekfunctie en een helder overzicht van de categorieën vinden klanten toch snel wat ze zoeken. Gebruiksvriendelijkheid is dan ook iets dat centraal heeft gestaan bij het ontwikkelen van deze website en webshop in 1. 

 

 

” Een mooi en uitdagend project daar draaien wij

onze hand niet voor om! ”

MARKETING PLAN

Beleving in het design van
jouw webshop

Ze zeggen wel eens, je valt op het uiterlijk maar je wordt verliefd op het innerlijk. Eigenlijk is dat bij websites net zo. Niet alleen de creatieve kant komt naar boven, we kijken natuurlijk ook naar het technische gedeelte. Onze ontwerpers en projectbegeleiders zorgen altijd voor het juiste advies, de website moet er niet alleen goed uitzien, hij moet ook makkelijk en duidelijk zijn voor de bezoeker. Er is niets vervelender dan een website waar je door de bomen het bos niet meer ziet.

Overzicht, dat is wat je wil! En daarom zorgen wij voor de juiste balans in de website. Zoals je ziet is niet alleen de creatieve kant belangrijk, we kijken natuurlijk ook naar het technische gedeelte. We combineren beleving met structuur, twee essentiële begrippen als het gaat om je website.

Beginnen jouw creatieve hersenen al te kraken? Die van ons wel! Neem anders alvast een kijkje in ons portfolio voor meer inspiratie.

Staat jullie project hier binnenkort tussen?