Jongeneel Verpakkingen

Jongeneel Verpakkingen is een grote speler in de wereld van verpakkingen. Ze leveren zowel bedrukte als onbedrukte verpakkingen in een groot aantal verschillende soorten maten, kleuren en materialen. Hun assortiment bevat onder andere geschenkverpakkingen, verpakkingen voor eten en drinken, draagtassen en verzenddozen.

De samenwerking

De samenwerking met Jongeneel Verpakkingen is in 2015 begonnen met een online marketing contract. Sinds die tijd hebben we hard gewerkt aan het schrijven en optimaliseren van website tekst en het draaien van campagnes in Google Ads. Door het grote aanbod producten zijn wij nog steeds iedere maand bezig met het vullen van pagina’s om hiermee de organische vindbaarheid te optimaliseren en worden de Google Ads campagnes constant aangepast naar de vraag en aanbod binnen hun branche.

Deze fijne samenwerking heeft geresulteerd in een gemiddelde groei van 10% ten opzichte van het jaar er voor en e-commerce conversiepercentage van 3%. Een resultaat waar zowel wij als de klant erg blij mee zijn!

STAAT JULLIE PROJECT HIER BINNENKORT TUSSEN?