Juwelier van Willegen

Al vier generaties is Juwelier van Willegen één van de grootste juweliers met horloge topmerken zoals Breitling, Omega en TAG Heuer. Daarnaast bieden zij een ruim assortiment sieraden met merken zoals BRON Jewelry en BIGLI. BURO210 werkt inmiddels al jaren samen met Juwelier van Willegen. Hierdoor kunnen we altijd snel en gemakkelijk schakelen. Het uiteindelijk doel voor Juwelier van Willegen is om verkopen te genereren.

Nieuw design

Allereerst hebben wij een compleet nieuw design voor de webshop ontwikkeld met Magento. We hebben de webshop perfect op maat gemaakt naar de wensen van Juwelier van Willegen. Ook hebben we ervoor gezorgd dat de webshop mobiel vriendelijk is geworden. Bij producten van hoge kwaliteit is het van belang dat er veel overwegingen gemaakt moeten worden om tot een goede keuze te komen. Hiervoor hebben wij de webshop zo ingericht dat alle producten in 360 graden zichtbaar zijn.

Onze werkzaamheden

Daarnaast zetten wij ook online marketing in voor Juwelier van Willegen. We helpen de organische vindbaarheid te vergroten door middel van SEO. Verder zijn we ook actief in Google Ads door middel van SEA. Hiermee adverteren wij online in de zoekmachines op bepaalde zoektermen.
Ook maken we elke maand één of meerdere Facebookcampagnes. Hierbij een voorbeeld van één van onze best resulterende campagnes op Facebook. Dit betreft het Hamilton BeLOWZERO horloge (Limited Edition). Dit horloge komt ook voor in de actiefilm TENET! Deze campagne behaalde maar liefst een CTR (doorklikratio) van bijna 7%!

Bekijk hier Facebook Instant Experience

Met gebruik van het Instant Experience format kunnen wij de gebruikers een heuse eye-catcher bieden welke gegarandeerd op valt!

Resultaten

We hebben de afgelopen jaren gezien dat de conversieratio een heel stuk is gegroeid door onze online inspanningen. Dit zorgt uiteindelijk voor meer verkopen voor hetzelfde advertentiebudget. Doordat we voor Juwelier van Willegen veel verschillende online marketing diensten uitvoeren, kunnen we deze perfect op elkaar afstemmen. Hierdoor kunnen we een optimaal resultaat behalen. Hierbij hebben we in de afgelopen jaren veel geleerd over de doelgroep van Juwelier van Willegen. Hoe we naar en met hun moeten communiceren en op welke manier we het beste hen kunnen bereiken.

STAAT JULLIE PROJECT HIER BINNENKORT TUSSEN?