Kick Collection

Met een interieur van Kick, kom je fijn thuis. Kick Collection is een lifestyle merk waar je de kickste design meubels en stoelen ontdekt voor ieder interieur. Door direct contact met de fabriek kan Kick eigen design aanbieden voor een eerlijke prijs.
Wist je dat Kick meer dan 50 verkooppunten heeft in heel Nederland en België?

Onze werkzaamheden – magento 2

Ontwerp & Concept, ontwikkeling, Magento, Extra Modules, Maatwerk modules, Mobiel vriendelijk, Google vriendelijk, Magento 2, SSL Certificaat.

Over de webshop 

In deze webshop zijn vooral de beelden sprekend. Een strakke uitstraling zorgt voor een mooi en rustig geheel. De combinatie van zwart en wit geeft daarentegen tegelijk ook een stoere uitstraling. Alle elementen komen op de juiste manier samen en zorgen ervoor dat de producten zo mooi mogelijk worden gepresenteerd. 

“Het was echt Kick om aan dit project mee te mogen werken!”

MARKETING PLAN

Beleving in het design van
jouw webshop

Ze zeggen wel eens, je valt op het uiterlijk maar je wordt verliefd op het innerlijk. Eigenlijk is dat bij websites net zo. Niet alleen de creatieve kant komt naar boven, we kijken natuurlijk ook naar het technische gedeelte. Onze ontwerpers en projectbegeleiders zorgen altijd voor het juiste advies, de website moet er niet alleen goed uitzien, hij moet ook makkelijk en duidelijk zijn voor de bezoeker. Er is niets vervelender dan een website waar je door de bomen het bos niet meer ziet.

Overzicht, dat is wat je wil! En daarom zorgen wij voor de juiste balans in de website. Zoals je ziet is niet alleen de creatieve kant belangrijk, we kijken natuurlijk ook naar het technische gedeelte. We combineren beleving met structuur, twee essentiële begrippen als het gaat om je website.

Beginnen jouw creatieve hersenen al te kraken? Die van ons wel! Neem anders alvast een kijkje in ons portfolio voor meer inspiratie.

Staat jullie project hier binnenkort tussen?