Medi Skin Care 

Medisch georiënteerde laserbehandelingen. Bij Medi Skin Care zorgen ze ervoor dat hun klanten elke dag kunnen stralen. Dit is precies wat BURO210 voor Medi Skin Care online heeft weten te bereiken. Goede vindbaarheid in Google en een grote aanstroom van nieuwe klanten.
Door een slimme combinatie van SEO en SEA wordt maximale zichtbaarheid gecreëerd. Dankzij een strategie die ervoor zorgt dat de twee diensten elkaar aanvullen, neemt het aantal binnenkomende aanvragen nog altijd toe!

Onze werkzaamheden

Zo zorgen wij er met SEO voor dat zij op de verschillende laserbehandelingen goed gevonden worden. Waar ze tijdens de nulmeting begin 2020 met geen enkel zoekwoord in de top 3 van Google stonden, zijn ze binnen een halfjaar daarin terecht gekomen!

 

zoekmachine optimalisatie

Met SEA zorgen wij ervoor dat Medi Skin Care op hun verschillende behandellocaties goed gevonden wordt. Hierbij adverteren we ook in bredere zin op de diverse behandelingen die zij aanbieden. Door slim om te gaan met zoekwoorden en hier continu in te optimaliseren zorgen we ervoor dat de juiste mensen op de website komen die opzoek zijn naar een geschikte behandeling of informatie hierover.

NAAR HET BESTE RESULTAAT

Ook adviseren wij de klant over de landingspagina’s op hun website, om zo te zorgen dat zij hun bezoekers kunnen stimuleren om een afspraak te maken! Hierbij combineren we onze kennis over online marketing en inzichten uit de campagnes met hun expertise over de verschillende behandelingen. Een erg leuke manier om samen tot het beste resultaat te komen!

STAAT JULLIE PROJECT HIER BINNENKORT TUSSEN?