Merinox

Merinox biedt een uitgebreide collectie naadloze buizen, direct uit voorraad leverbaar in een breed scala van bijzondere legeringen en moeilijke afmetingen. De activiteiten van Merinox zijn gebaseerd op twee pijlers: producten en service van de hoogste kwaliteit, gecombineerd met een optimaal serviceniveau en zekerheid van levering.

ONZE WERKZAAMHEDEN – WORDPRESS

Ontwerp & Concept, ontwikkeling, wordpress, extra modules, maatwerk modules, mobiel vriendelijk, productcatalogus, meertalensysteem, fotografie

Over de website

De website van Merinox is een uitgebreide site met verschillende elementen erin verwerkt. Van uitklappende blokken tot tabellen en grafieken. Ook zit er een uitgebreid meertalensysteem verwerkt in deze website, de website is namelijk te zien in 18 talen. 

Erg leuk om op meerdere locaties van een klant te komen,

zo krijgen we een beter beeld van wat de klant doet en kunnen wij

beter aan de wensen en verwachtingen voldoen.

Fotografie

Onze fotografe is op 2 verschillende locaties van Merinox geweest om mooie foto’s te schieten, zowel in Nederland als in Duitsland. Foto’s van medewerkers, het pand, de kantoorruimte, de productieruimte en de producten, alles is aan bod gekomen. Neem snel een kijkje op de website om de foto’s te zien! 

STAAT JULLIE PROJECT HIER BINNENKORT TUSSEN?