Over de website

Het programma Modal Shift richt zich specifiek op het transformeren van vervoer van containers over de weg naar de binnenvaart én naar het spoor. De druk op het wegennet neemt toe, terwijl er alternatieven zijn voor vrachtvervoer. Het Modal Shift-programma wil de aantrekkelijkheid van de binnenvaart en spoor daarom breder bekendmaken binnen het bedrijfsleven en nieuwe projecten helpen realiseren. Modal Shift kent immers vele aanbieders en vragers, de potentie is groot.

Onze werkzaamheden

Het ontwikkelen van de nieuwe website voor Modal Shift was een mooi project. Dit niet alleen met een mooi eindresultaat, maar ook nog eens een prettige samenwerking.

De moeilijkheid bij Modal Shift zat vooral in de specifieke stijl die ze graag op de website terug wilde zien. Tijdens het ontwerpen van de website moest er rekening gehouden worden met andere bestaande stijlen, die uiteindelijk moesten leiden tot één samenhangende stijl.

Verder is het ook heel belangrijk dat bezoekers voldoende worden geïnformeerd op de website. De indeling daarbij is cruciaal, maar aan de hand van onze expertise en de kennis van de klant hebben we een mooi en duidelijk eindresultaat op kunnen leveren.

Maatwerk, Design, Ontwikkeling, Website, WordPress, Development

Zoals Modal Shift van de weg naar het spoor of water gaat, zo helpen wij om van offline naar online te gaan!

STAAT JULLIE PROJECT HIER BINNENKORT TUSSEN?