Promen

Promen investeert in mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt en leidt via leerwerkplekken medewerkers op tot vakkracht. Deze medewerkers kunnen na de opleiding, of zelfs tijdens de opleiding aan de slag bij werkgevers.

Werkzaamheden WordPress

Ontwerp & Concept, ontwikkeling, wordpress, extra modules, maatwerk modules, mobiel vriendelijk, online marketing, onderhoud, fotografie

 

OVER DE WEBSITE

De website van Promen is erg overzichtelijk ingedeeld. De hoofdcategorieën zijn op de homepagina duidelijk weergegeven middels blokken met iconen. Vanaf de detailpagina’s is gemakkelijk door te linken naar de bijbehorende diensten. Op elke pagina komen de meest recente nieuwsberichten naar voren, dit hebben wij gedaan middels een nieuwsmodule.

Een erg fijne samenwerking met een bekende speler uit onze

omgeving, met daarbij een erg mooi eindresultaat!

Fotografie

Onze fotografe is op weg geweest om diverse foto’s te maken in het werkveld van Promen. Dit hebben we gedaan op verschillende locaties, verschillende werkvelden en van verschillende mensen. Het zijn erg leuke en diverse foto’s geworden, maar het vormt toch een eenheid op de website. Neem maar eens een kijkje!

STAAT JULLIE PROJECT HIER BINNENKORT TUSSEN?