Protime

Protime is marktleider op het gebied van tijdsregistratie, toegangscontrole en personeelsplanning. Protime biedt Workface Management oplossingen door heel Europa. BURO210 heeft een nauwe samenwerking met Protime. Doordat zij erg enthousiast zijn over online marketing en het nodige ervan weten, kunnen we hier vaak samen over sparren. Hierdoor kunnen we mooie stappen zetten! Protime is net zoals ons, enorm enthousiast, om nieuwe dingen uit te proberen en te testen. Hierdoor krijgen wij veel vrijheid in het maken van onze voorstellen. Als er een nieuwe Google-Ads feature is, zijn zij de eerste die het willen testen.

Onze werkzaamheden

Wij adverteren voornamelijk online met Google Ads voor Protime door middel van SEA. Hierbij adverteren we op zoekwoorden en proberen we zo veel mogelijk relevant verkeer naar de website te halen. Ook voeren we conversie optimalisatie uit. Hiermee ontdekken we knelpunten van bezoekers op de website die worden weerhouden om actie te ondernemen. Wij zorgen ervoor dat de website wordt verbeterd met als doel het verhogen van conversies. Protime is ook net als ons, gek op A/B testen. Hierdoor testen we daarom samen wat af! Hierbij is het de bedoeling dat je verschillende varianten test van bijvoorbeeld een pagina (A en B). Wij testen bepaalde landingspagina’s, maar testen zeker ook in onze advertenties van LinkedIn en Google Ads. Meten = weten. Met deze insteek komen we ontzettend ver en blijven we continue ons hierin ontwikkelen. Uiteindelijk optimaliseren we de website op basis van (statische) feiten.

Resultaten

De afgelopen jaren hebben we al veel verbeteringen aan kunnen brengen en zien we daarbij een mooie vooruitgang. Hierbij een voorbeeld van één van onze opgezette LinkedIn campagnes voor Protime. Dit is een vrij recente campagne die wij hebben ontworpen. Protime voorziet ons dan ook altijd van feedback voordat de campagne live wordt gezet. Door deze goede communicatie kan het proces snel en vloeiend verlopen. Daarbij houden we de campagne proactief in de gaten met oog op de resultaten. We kunnen na afloop niet wachten om de resultaten met Protime te delen!