Salure

We hebben al een aantal jaar een fijne samenwerking met veel nauw contact met Salure. Zo gaan we vaak bij elkaar op bezoek om alle mogelijkheden te bespreken en samen aanpassingen door te voeren. We voeren daarnaast veel werkzaamheden uit op strategisch niveau om de resultaten van de online vindbaarheid van Salure te verbeteren. Samen kijken we naar de mogelijkheden en we combineren onze inzichten om tot het beste resultaat te komen. Dit doen we grotendeels op het gebied van Google Ads, maar we kijken ongevraagd ook naar andere factoren om ze net een beetje extra te ondersteunen!

Onze werkzaamheden

Wij werken voor Salure voornamelijk met Google Ads. De bekende zoekmachine biedt veel mogelijkheden voor het targetten van potentiële klanten. Zo maken we gebruik van meerder campagnes en advertentiegroepen waarbinnen we variëren met verschillende zoekwoorden en advertenties.

 

We proberen bepaalde onderdelen van Google Ads te optimaliseren zoals:

 

– CTR (Click Through Rate) verhogen, door meer potentiële klanten te bereiken.

– CPC (Costs per click) verlagen, door de juiste boodschap op het juiste moment bij de juiste persoon te krijgen, en dus irrelevante kosten te verminderen.

– Conversies verhogen door te adverteren bij de juiste klanten met behulp van machine learning en algoritmes van Google om zo de juiste biedingen te doen.

– Kwaliteitsscore verhogen zodat we nog relevanter zijn.

– Advertenties optimaliseren met bijvoorbeeld responsieve advertenties

– De juiste tijdsplanning voor de advertenties

En allemaal met als doel om de online vindbaarheid van Salure te vergroten en de conversies te laten toenemen. We voeren zoekwoordonderzoeken uit om erachter te komen op welke zoekwoorden het best geadverteerd kan worden. Vervolgens bespreken we de resultaten en maken we de advertenties. En natuurlijk valt alles binnen het aangegeven budget. Het mooie van Google Ads is dan ook dat je nooit zomaar over je zelf aangegeven budget heen kan. Wanneer je een maximum voor de maand instelt, is dat ook echt het maximale wat je kwijt bent.

 

De samenwerking

Onze samenwerking is heel fijn. We hebben regelmatig nauw contact waarbij we samen kijken naar bijvoorbeeld campagnes die we willen opzetten. Zo kijken we naar welke onderdelen van de campagne moeten terugkomen in de koppen en beschrijvingen en maken we samen een display campagne waarbij we de wensen van Salure meenemen in het ontwerp van de advertentie. Ook hebben we regelmatig een strategische sessie om te bespreken hoe we nog betere resultaten kunnen behalen. Kunnen wij als BURO210 zelf bepaalde dingen veranderen? Of zijn er bepaalde aspecten die Salure kan verbeteren waardoor de resultaten nog beter zullen worden. We hebben inmiddels al veel campagnes met succes weten op te zetten waarbij we meestal de gewenste resultaten hebben behaald. Ook wanneer de resultaten wat minder zijn, bespreken we dit samen en zoeken we naar een passende oplossing. Natuurlijk kijken we altijd eerst naar onze werkzaamheden en zoeken we naar manieren om deze te verbeteren zodat we de resultaten weer op een gewenst niveau kunnen krijgen. Wat het probleem ook is, we bespreken dit altijd netjes en voor je het weet zitten we gewoon weer op koers. We hebben al veel mooie dingen mogen doen samen, op naar een nog mooiere toekomst!

STAAT JULLIE PROJECT HIER BINNENKORT TUSSEN?