Schipverven

Schipverven.nl is een (online) leverancier van Marine en Protective Coatings. Prettig aan de webshop van Schipverven.nl is dat ze inspelen op de actuele ontwikkelingen, zoals het aanbod van nieuwe producten en de gevolgen van wet en regelgeving met betrekking tot het verfsysteem.

Onze werkzaamheden – magento 2

Ontwerp & Concept, ontwikkeling, Magento, Extra Modules, Maatwerk modules, Mobiel vriendelijk, Nieuwsbrief template, google vriendelijk, Maatwerk design, Magento 2, Meertalen systeem, OneStepCheckOut, Responsive design, SSL Certificaat.

Over de webshop 

Het doel van de webshop was duidelijk: We moeten een platform creëren waar de klant terecht kan voor informatie, (technisch) advies en de juiste coating voor zijn schip.
Je kunt gemakkelijk filteren op merken en navigeert op die manier eenvoudig naar het gewenste product.

 

 

” Een praktische webshop, het was leuk om dit

project te mogen draaien. ”

MARKETING PLAN

Beleving in het design van
jouw webshop

Ze zeggen wel eens, je valt op het uiterlijk maar je wordt verliefd op het innerlijk. Eigenlijk is dat bij websites net zo. Niet alleen de creatieve kant komt naar boven, we kijken natuurlijk ook naar het technische gedeelte. Onze ontwerpers en projectbegeleiders zorgen altijd voor het juiste advies, de website moet er niet alleen goed uitzien, hij moet ook makkelijk en duidelijk zijn voor de bezoeker. Er is niets vervelender dan een website waar je door de bomen het bos niet meer ziet.

Overzicht, dat is wat je wil! En daarom zorgen wij voor de juiste balans in de website. Zoals je ziet is niet alleen de creatieve kant belangrijk, we kijken natuurlijk ook naar het technische gedeelte. We combineren beleving met structuur, twee essentiële begrippen als het gaat om je website.

Beginnen jouw creatieve hersenen al te kraken? Die van ons wel! Neem anders alvast een kijkje in ons portfolio voor meer inspiratie.

Staat jullie project hier binnenkort tussen?