Teastreet

Wereldwijd is thee inmiddels de meest populaire drank na water. Vanuit de overtuiging dat thee en divers, gezond en een heerlijk product is, bied Teastreet een mooi assortiment van hoge kwaliteit losse blad thee, smaakvolle blends, delicate pure thee en verrassende kruideninfusies.

Onze werkzaamheden – magento 2

Ontwerp & Concept, ontwikkeling, Magento, Extra Modules, Maatwerk modules, Mobiel vriendelijk, Nieuwsbrief template, google vriendelijk, Maatwerk design, Magento 2, Meertalen systeem, OneStepCheckOut, Responsive design, SSL Certificaat.

Over de webshop 

Thee is tegenwoordig helemaal weer hip. Daarom is er gekozen voor een design dat echt sprekend en van deze tijd is.
De eenvoud die is doorgevoerd in combinatie met de toffe beelden tussendoor maken het tot een modern geheel. Voeg daar een vlekkeloze checkout aan toe en je hebt de perfecte webshop!

E-commerce is definitely our cup of tea!

MARKETING PLAN

Beleving in het design van
jouw webshop

Ze zeggen wel eens, je valt op het uiterlijk maar je wordt verliefd op het innerlijk. Eigenlijk is dat bij websites net zo. Niet alleen de creatieve kant komt naar boven, we kijken natuurlijk ook naar het technische gedeelte. Onze ontwerpers en projectbegeleiders zorgen altijd voor het juiste advies, de website moet er niet alleen goed uitzien, hij moet ook makkelijk en duidelijk zijn voor de bezoeker. Er is niets vervelender dan een website waar je door de bomen het bos niet meer ziet.

Overzicht, dat is wat je wil! En daarom zorgen wij voor de juiste balans in de website. Zoals je ziet is niet alleen de creatieve kant belangrijk, we kijken natuurlijk ook naar het technische gedeelte. We combineren beleving met structuur, twee essentiële begrippen als het gaat om je website.

Beginnen jouw creatieve hersenen al te kraken? Die van ons wel! Neem anders alvast een kijkje in ons portfolio voor meer inspiratie.

Staat jullie project hier binnenkort tussen?