Over de website

WSB is dé specialist op het gebied van voor- en oppervlaktebehandeling. Onder de naam WSB vallen producten en diensten van verschillende toonaangevende merken. Waaronder ook het merk Wagner waarvan de producten ook via een eigen webshop verkocht worden. Met al ruim 40 jaar ervaring is WSB dan ook een bekende naam binnen onder andere de verfgroothandel, industrie, jachtbouw en automotive sector.

Onze werkzaamheden

Een samenwerking als met WSB is een samenwerking zoals we ze het liefste zien. Grote ambities, sterke betrokkenheid en een flinke doelstelling vanuit de webshop in 2022. Een uitdaging die BURO210 maar al te graag aangaat!

In het voortraject van deze samenwerking hebben we uitvoerig gekeken naar de mogelijkheden voor de webshop, maar ook naar de kansen op online marketinggebied. Zo kwamen we tot de conclusie dat we naast meer verkeer op de website ook het conversiepercentage omhoog moeten brengen. Vanuit die conclusie zijn we aan de slag gegaan met verschillende werkzaamheden: een redesign van de webshop, aanpassingen om de winkelervaring te verbeteren, Google Ads, Social Ads en zoekmachineoptimalisatie.

Het resultaat? Iedere maand meer dan 10.000 bezoekers op de website en een hogere omzet vanuit de webshop! En we zijn er nog lang niet. Sterker nog; het beste moet nog komen. Nieuwsgierig geworden? Hou dan zeker de websites van WSB in de gaten!

Een begrip in de branche helpen met hun online identiteit, aanwezigheid én winkelervaring. Dat doen we bij BURO210 maar al te graag!

STAAT JULLIE PROJECT HIER BINNENKORT TUSSEN?