DESIGN, FOTO & VIDEO

Met een achtergrond in de (internet)communicatie weten we precies wat voor jou de oplossing is om bedrijven online, maar ook offline in beeld te brengen. Onze professionals maken designs, foto’s en video’s aan de hand van de nieuwste trends en jouw bedrijfsdoelstellingen. Visuals voor de website of webshop, logo’s, posters, folders, huisstijlontwikkeling, portretfoto’s, productfoto’s, bedrijfsvideo’s. Niets is te gek, alles om jouw bedrijf op de kaart te zetten.

Design

EEN EERSTE INDRUK MAAK
JE MAAR 1 KEER 

Wij laten het gezicht van je bedrijf zien. Zo geven wij jullie bedrijfsprocessen grafisch weer en maken we mooie designs voor jouw on- en offline uitingen. Daarbij is natuurlijk het meest belangrijke doel om op te vallen, een eerste indruk maak je tenslotte maar één keer. Wij maken een sterk ontwerp, dat de basis van jouw marketing vormt en naadloos aansluit bij de identiteit van jouw bedrijf. Met dit ontwerp spreken we de juiste doelgroepen aan en vertellen we jouw verhaal, zodat je opvalt bij bestaande- én nieuwe klanten.

 

Foto

HOE WIJ HET PERFECTE PLAATJE
KUNNEN CREËREN?

Beeld spreekt. Je website is persoonlijker en toegankelijker als je daarop echte gezichten, de locatie en de producten of diensten ziet. Door onze achtergrond in de internetcommunicatie weten we precies hoe het bedrijf en de medewerkers het beste tot zijn recht komen online. Toch is de inzetbaarheid van onze bedrijfsfotografie ook ‘op papier’ eindeloos. Onze foto’s kunnen namelijk ook goed gebruikt worden op flyers, offertes en visitekaartjes. Je boekt dus één fotoshoot, maar je kunt je foto’s in hoge resolutie voor alles gebruiken.

Ieder bedrijf heeft zijn eigen stijl en daar passen wij onze bedrijfsfotografie op aan. Bij het maken van de foto’s maken onze professionals gebruik van de juiste apparatuur en hebben ze de nodige ervaring op zak. We stonden al op zoveel verschillende plekken; van de bouwplaats tot in de polder. Met de portretten letten we op de stijl die bij de persoon en het bedrijf past. Met de ene foto straal je als persoon meer kracht uit, de anderen vertellen een verhaal. De fotoshoot is altijd ongedwongen en geen uitdaging is te gek!

 

 

1.
EEN GROOT AANBOD

Geen standaard pakket want elk bedrijf is anders en de mogelijkheden zijn eindeloos.

2.
GEMAAKT MET PLEZIER

Van het eerste gesprek tot het laatste shot. Altijd gemaakt met enorm veel enthousiasme.

3.
EEN STOLWIJKSE AANPAK

Nuchter, recht-door-zee en gezellig! Om de ‘hete brei heen draaien’ houden we niet zo van.

Dit kunnen we voor je maken!

 

VIDEO

EEN VIDEO VOOR JOUW BEDRIJF?
ZÓ DOET buro210 DAT

In de video’s werken we met storytelling. We vertellen het verhaal van je bedrijf met een begin en een eind. Met een boodschap. Subtiel, maar soms juist over de top. Onze inspiratie doen we op door de prachtige polders die de omgeving Stolwijk biedt, maar ook door wie jullie als bedrijf zijn. Zijn jullie geen hoogvliegers? Dan blijven we gewoon met beide benen op de grond. Blijft het team liever op de achtergrond dan voor de camera, dan maken we meer gebruik van sfeerbeelden. Geen idee wat je wilt vertellen? Het script werken we samen uit.

Achter deze website staat een team van ruim 30 mensen. We zijn proactief en hebben een no-nonsens aanpak. We draaien in onze communicatie nergens om heen en dat zie je terug in onze video’s. Ready?! Take one, ACTION!

Bedrijfsfilm waar wij trots op zijn

Als foto’s meer zeggen dan 1.000 woorden,
hoeveel zegt video dan wel niet? Bepaal het zelf.

‘Jullie verhaal, verteld op onze manier.’ Het leukste van mijn vak is om op verschillende plekken te komen en samen met jullie een leuk creatief verhaal maken door diverse frisse beelden te schieten.

voor buro210 is de online wereld appeltje-eitje.