Jouw webshop
snel, veilig en toekomstbestendig

Magento 1 wordt sinds juni 2020 niet meer ondersteund. Dit betekent dat jouw webshop niet langer beveiligd is tegen hacks en virussen. De overstap maken van Magento 1 naar Magento 2 is dus niet alleen een zinvolle, maar ook een noodzakelijke stap.

Naast dat jouw website met de doorontwikkeling naar Magento 2 weer volledig veilig is, verbetert het ook de gebruikerservaring. Magento 2 heeft ten opzichte van Magento 1 lichtere code, een minder zware database en full-page cache. De laadtijd van jouw webshop wordt significant sneller, wat een positief effect heeft op conversiepercentages en omzet.

Met jaren ervaring in het succesvol doorontwikkelen naar Magento 2 is het migreren van jouw webshop voor ons appeltje-eitje. We verdiepen ons in jouw bedrijf, de branche en jullie bezoekers en zorgen ervoor dat jullie klaar zijn om de concurrentie te overtreffen!

        

 

Een Magento webshop migreren

Het migreren van jouw Magento 1 naar een Magento 2 webshop gaat niet over één nacht ijs. We zorgen ervoor dat er geen producten of data verloren gaat, zodat de webshop naadloos overgaat naar de nieuwe fase. Van het eerste contact tot de training: onze specialist neemt je mee in de wereld van webdevelopment!

 

matthijs@buro210.nl  06-12786440

Maatwerk magento 2 specialist

Wij hebben inmiddels al jáááren ervaring met het maken van grote én kleine maatwerk Magento 2 webshops. Webshops met meerdere talen, winkels of valuta: voor BURO210 is niks te gek. Bij ons is het complete proces belangrijk, wegen de laatste loodjes niet het zwaarst en staat ons daarmee niks in de weg voor een mooi eindresultaat. Daarom laten we graag het resultaat van de doordachte aanpak spreken, bekijk de onderstaande webshops maar eens!

We zetten de
voordelen voor
je op een rijtje

 • Wij waren erbij vanaf het begin met ruim 5 jaar ervaring
 • We zijn gecertificeerd Magento partner
 • Gratis brainstorm en workshop
 • Gespecialiseerde supportafdeling
 • Open source techniek
 • Meerdere talen in één installatie
 • Modulair en makkelijk uit te breiden
 • Uitgebreide mogelijkheden voor het koppelen van externe (ERP) systemen
 • Verlanglijsten en productvergelijking systeem
 • Magento kan grote klant- en orderaantallen aan
 • Veiligheidsupdates en jarenlange ondersteuning vanuit Adobe

Magento 1 naar Magento 2 overzetten

Heb je op dit moment al een Magento 1 shop? Dan is het bovenstaande natuurlijk niet nieuw en wil je maar wat graag van Magento 1 naar Magento 2 overstappen om ook alle nieuwe mogelijkheden, features en kansen te benutten die deze overstap biedt, binnen dezelfde fantastische systemen van Adobe. Wij zijn meegegroeid met Magento en hebben daarom veel ervaring met de overgang tussen oud en nieuw. Neem contact op met onze Magento specialsit om vrijblijvend de mogelijkheden te bespreken!

matthijs@buro210.nl  06-12786440

Plan een kennismaking

We nodigen je graag uit voor een kopje koffie en het bespreken van de mogelijkheden.
Laat via het onderstaande formulier uw contactgegevens achter en één van onze collega’s neemt contact met je op!

Neemt je liever zelf contact op? Bel ons op of mail naar info@buro210.nl

Vragen? Bel onze Magento specialist!

Vragen? Bel onze Magento specialist!

Matthijs Pennewaard

06 12786440

matthijs@buro210.nl

Bel mij Mailen