STRATEGIE & ADVIES

We zijn bij BURO210 gek op alle mogelijkheden van online en hebben sinds 2007 steeds meer bekendheid opgebouwd als internetbedrijf. Toch zien we een nieuwe website of het inrichten van bijvoorbeeld een Google Ads-campagne vooral als schakel binnen een groter geheel: een strategie op maat.

 

Brainstorm

Verdiepen
in de organisatie

Wij willen graag dat je jouw eigen website makkelijk kunt beheren, op welke plek dan ook. Door het CMS waar wij mee werken kun jij zelfs aan de andere kant van de wereld gewoon je website blijven beheren. Alles gebeurt online dus zolang jij beschikt over een goede internetverbinding, kan je alles aan!

Een echte kenner of een beginneling? Een professionele website ziet er misschien moeilijk uit aan de voorkant, maar dit betekent niet dat de website dat aan de achterkant ook is. Wij houden het graag simpel, jij toch ook? Wij werken met WordPress, een Open Source systeem dat gemakkelijk te beheren is door jou! Bij onze projecten ronden we ook altijd af met een training zodat jij niet weg gaat, voor jij het CMS helemaal onder knie hebt. Want het is toch wel handig als jij de site straks zelf kunt gaan bijhouden.

 

Strategie en advies

Welke stappen zet je als de
mogelijkheden eindeloos zijn?

Wanneer we alles (nou ja, veel…) weten over jullie organisatie en
markt, kunnen we pas écht meedenken en iets voor je betekenen. We
helpen je door de bomen het bos te zien en adviseren over het nemen
van een concrete eerste stap.

 

 

Online of offline?

Online marketing is niet
altijd de enige optie

Je zal ons niet horen zeggen dat traditionele media passé zijn. Een goede flyer of signing op die belangrijke beurs, een advertentie in een vakblad of een interessante attentie/tof geschenk voor jouw (potentiële) klant: ook hier zijn we in thuis. Het bedenken van een passende strategie of zelfs het uitvoeren ervan (ja echt: van presentje verzorgen en bezorgen, tot nabellen door binnendienstmedewerkers) kun je aan ons uitbesteden. We snappen namelijk, dat sommige business zich niet, of niet alleen, online afspeelt. Het vinden en binden van leads, prospects en klanten vraagt om een goede strategie (en misschien een beetje hulp van een full service bureau)!

Klanten vinden is niet altijd appeltje-eitje

Aan de slag

Acquisitie is niet altijd
appeltje-eitje

Zeker in crisistijd kan het moeilijk zijn om voldoende leads te verzamelen en nieuwe samenwerkingen te starten. Een plan maken is een goede eerste stap, maar uiteindelijk is het gewoon ‘doen’ en nieuwe dingen proberen! Online of offline, website of webshop, Google of LinkedIn, doelgroep A of B: we raden je aan om veel te testen!

 

 

Strategie en advies; daar draait het uiteindelijk om. Dat is de sleutel naar succes! In de afgelopen 14 jaar heb ik veel verhalen en ideeën van klanten gehoord, een goed verhaal bouwen met elkaar is enorm belangrijk. Wat zijn nu precies de doelstellingen? Hoe gaan we dit bereiken? Dat zijn de vragen die wij stellen! Graag koppel ik jullie als klant aan de juiste specialist!

voor buro210 is de online wereld appeltje-eitje.