Webshop ontwikkelen

Webshops zijn niet meer weg te denken uit de online wereld. Bijna alles is online verkrijgbaar en de rol van
e-commerce lijkt alleen maar groter te worden. Hoe zorg je ervoor dat jouw webshop niet alleen een statische tentoonstelling wordt van producten maar dat mensen ook daadwerkelijk de producten bestellen?

ONLINE WINKELEN

Strategisch meedenken

Tegenwoordig vliegen de webshops je om de oren. Hoe houd jij jouw webshop staande tussen al dat online geweld? Dat is niet eenvoudig maar daar helpen wij je graag bij.
We gaan in gesprek en denken met je mee. Wij verdiepen ons niet alleen in jouw bedrijf maar ook in jouw klant zodat we precies de juiste aansluiting weten te vinden. Hoe gedragen bezoekers zich binnen jullie branche, wat doen jullie concurrenten dat wij beter kunnen?

Samen zetten we een strategie op die we gedurende het project gaan volgen zodat we doordacht aan de slag kunnen.

1.

Het eerste contact

2.

De brainstormsessie

3.

Het ontwerp

4.

Ontwikkelen maar

5.

Website bekijken

6.

De training

Van een bezoeker een klant maken

Conversiegericht ontwerp

Hoe creëer je de behoefte om te bestellen vanaf het eerste aanzicht van jouw webshop? Hoe zorg je dat het pad dat de bezoeker moet volgen om een aankoop te doen duidelijk en aantrekkelijk is. Hoe maak je van een bezoeker een klant? Kortom hoe creëer je conversie? Onze grafisch vormgevers vertellen je dat graag. Zij kijken niet alleen naar wat mooi is, maar ook naar wat werkt. En dat is een conversiegericht ontwerp! Met zowel ervaring in de B2B als B2C sector weet je zeker dat wij jou kunnen helpen om behoefte van aankoop te creëren. Samen zetten wij de perfecte user experience neer en maken wij van iedere bezoeker een klant.

Benieuwd naar wat voorbeelden, bekijk dan ons portfolio eens!

Open source techniek

Techniek waar je op kunt bouwen

Het toffe design tot leven wekken? Ja dat doen we ook! Wij hebben namelijk niet alleen grafische toppers binnen ons team van experts, maar ook knappe technische koppen die hun hand niet omdraaien voor het developen van een grote webshop.

Wij vinden het fijn om bouwen en wij snappen dat jij dat ook graag wilt met de webshop. Daarom maken wij gebruik van open source techniek. Zo kun jij ook zonder ons blijven bouwen aan de webshop met de laatste techniek.

Wij laten je graag kennis maken met Magento 2 of Woocommerce. Twee ijzersterke open source systemen waar we jouw webshop op kunnen ontwikkelen.

Ben je benieuwd welk systeem bij jou past? Wij leggen je graag de verschillen uit en mogelijkheden voor.

Beheer en onderhoud

Verkopen online, net zo makkelijk

Na oplevering van het project kunnen wij de webshop ook voor je hosten en onderhouden.
Zo heb je alle service onder 1 dak, wel zo fijn! Uiteraard moet je zelf wel gemakkelijk jouw assortiment up to date kunnen houden, dit leggen we je graag uit tijdens een workshop.
Vervolgens kun jij lekker zelf aan de slag! Wist je dat het fijne aan een open source systeem is dat je enkel een internetverbinding nodig hebt om je webshop te beheren?

Wil je de webshop niet alleen onderhouden maar ook uitbreiden? Heb je wel eens gedacht aan een online marketing campagne? Lees hier meer over onze mogelijkheden.

In de inmiddels 7 jaar dat ik werkzaam ben bij BURO210 al ontzettend veel toffe webshop projecten mogen begeleiden van a-z. Welk product brengen wij samen online aan de man?

voor buro210 is de online wereld appeltje-eitje.