Website
ontwikkelen

Jouw (potentiële) klanten met trots doorverwijzen naar je website? Dat doe je alleen als echt alles klopt. Wij denken daarbij aan een gebruiksvriendelijke website die er ook nog eens gelikt uitziet. Wil jij weten hoe je dat voor elkaar krijgt? Klop dan bij ons aan!

 

 

Brainstorm

Advies op maat

Om aan te kunnen sluiten bij jouw verhaal en jouw doelgroep gaan we uiteraard eerst in gesprek. Bij het ontwikkelen van een website komt best een hoop kijken. Wel zo fijn dat jij in dit geval een vast aanspreekpunt hebt. Een van onze projectbegeleiders loodst jou dan ook door het totale project en denkt actief met je mee.

 

 

1.

Het eerste contact

2.

De brainstormsessie

3.

Het ontwerp

4.

Ontwikkelen maar

5.

Website bekijken

6.

De training

 

Concept, branding en design

Jouw online
visitekaartje

Heb je een mooie huisstijl maar geen idee hoe je deze online moet doortrekken? Ben je juist op zoek naar een restyle van je huisstijl of begin je vanuit het niets? Wij zorgen voor jouw online merkbeleving. Onze grafisch vormgevers vertellen je graag over de laatste trends.

 

 

Open source techniek

Geen wens is voor
Ons te gek!

Een gebruiksvriendelijke website voor de bezoeker begint bij een gebruiksvriendelijke website voor de beheerder. Onze websites ontwikkelen we daarom op basis van het WordPress CMS. Dit CMS is oorspronkelijk ontstaan als blogsysteem en is de afgelopen jaren steeds verder ontwikkeld met talloze functionaliteiten. Wereldwijd blijven WordPress ontwikkelaars ook continu vernieuwen, dit maakt dat er technisch steeds meer mogelijk is. Eigenlijk is geen wens dus te gek. Zo kun je zelf binnen WordPress je eigen Webshop opzetten met de plugin Woocommerce. Meer weten over het laten maken van een webshop?

DESIGN

Beleving in het design van jouw webshop

Ze zeggen wel eens, je valt op het uiterlijk maar je wordt verliefd op het innerlijk. Eigenlijk is dat bij websites net zo. Niet alleen de creatieve kant komt naar boven, we kijken natuurlijk ook naar het technische gedeelte. Onze ontwerpers en projectbegeleiders zorgen altijd voor het juiste advies, de website moet er niet alleen goed uitzien, hij moet ook makkelijk en duidelijk zijn voor de bezoeker. Er is niets vervelender dan een website waar je door de bomen het bos niet meer ziet.

Overzicht, dat is wat je wil! En daarom zorgen wij voor de juiste balans in de website. Zoals je ziet is niet alleen de creatieve kant belangrijk, we kijken natuurlijk ook naar het technische gedeelte. We combineren beleving met structuur, twee essentiële begrippen als het gaat om je website.

Beginnen jouw creatieve hersenen al te kraken? Die van ons wel!
Neem anders alvast een kijkje in ons portfolio voor meer inspiratie.

HOSTING & SUPPORT

Ben jij bewust van het feit dat beelden en teksten je website kunnen maken of breken? Al zit je website nog zo goed in elkaar, als de teksten niet pakkend zijn en de beelden niet spreken, gaat het helemaal mis. Mensen zullen zonder pardon je website verlaten en niet meer terug komen. Hoe zorg je ervoor dat dit niet meer gebeurd? Simpel, door BURO210 in te schakelen.

In samenwerking met de klant een nieuwe website neerzetten die aansluit bij de identiteit van het bedrijf en zorgen dat ‘alles klopt’, dát is de uitdaging en de kick van mijn werk!