BURO210 laat jouw
bedrijf groeien!
Zullen we samen het eerste zaadje planten?

CONSTANTE GROEI REALISEREN, DAAR IS
AANDACHT VOOR NODIG

Een oud gezegde luidt: Alles wat je aandacht geeft, groeit. Hoe meer aandacht je aan iets schenkt, hoe meer je ervan zult krijgen. Zo geldt dat ook voor de groei van jouw bedrijf. Maar een logische vraag die jij jezelf misschien stelt, is: ‘waar moet ik beginnen?’ In een tijd vol crises en onzekerheden is dat helemaal geen gekke vraag.

Maar geen paniek: BURO210 is er om je te helpen. Met een team van 50+ specialisten gaan we samen op zoek naar de formule die voor jou groei oplevert. Dat kan hem in verschillende dingen zitten: een betere online of offline propositie, scherpere online doelstellingen of ondersteuning bij inzet van online kanalen.

Benieuwd waar jullie de aandacht aan moeten geven om verder te kunnen groeien? Neem contact met ons op, dan planten we samen het eerste zaadje!

Wil je weten of jij kansen laat liggen?

DIT IS WAT WE DOEN

Meer leads of klanten vinden, professionele branding opzetten en (online) groei realiseren. Dat is waar BURO210 zich mee bezig houdt. Maar goed, dat las je natuurlijk ook al op het plantje dat je van ons gekregen hebt. Misschien vraag je je wel af wat we écht doen. Of beter gezegd: hoe we het doen.

Strategie en advies

Een goede strategie; daar begint het uiteindelijk mee. Want hoe weet je waar je als organisatie op moet sturen, als je geen duidelijke routekaart hebt die de weg wijst? We begrijpen echter maar al te goed dat het zelf ontwikkelen van die strategie als onbegonnen werk voelt. Iets dat je misschien al langer voor je uitschuift, zeker met alle tientallen kanalen en honderden mogelijkheden die er zijn.

BURO210 helpt je graag bij het ontwikkelen van een strategie op maat. Samen met een strateeg van BURO210 nemen we een duik in jullie organisatie. Wat zijn de bedrijfsdoelstellingen en marketingdoelstellingen? Welke kanalen zetten we in om deze doelstellingen te bereiken en hoe meten we ons succes? Wanneer sturen we bij en wanneer schalen we op? Allerlei vragen die misschien al langer op een antwoord wachten. Samen met BURO210 krijg je eindelijk een antwoord op deze prangende vragen, zodat je met een heldere visie weer stappen kunt maken.


Development

Jouw (potentiële) klant met trots doorverwijzen naar je website? Dat wil natuurlijk iedereen, maar in de praktijk doe je het alleen als echt alles klopt. Niet alleen een website die gebruiksvriendelijk is en er gelikt uitziet, maar die ook een verhaal vertelt en die bijdraagt aan jouw bedrijfsdoelen. Want uiteindelijk is jouw website niet zomaar een website, maar een onderdeel van het salestraject.

Vanuit die gedachte denken we al tijdens het eerste contact met je mee. Wat wil je met je website bereiken? Informeren, contact leggen met klanten, aanvragen binnenkrijgen of bestellingen laten plaatsen? En wat is eigenlijk het verhaal dat jullie bedrijf uniek maakt? Hoe gaan we dat verhaal vertellen? De antwoorden op deze vragen vormen de basis voor het ontwerp van jullie website. Na akkoord op het ontwerp gaat jouw website de steigers in en werken we toe naar de livegang. En na de livegang gaan we jouw website natuurlijk vindbaar maken voor de doelgroep.


Online Marketing

Je strategie staat en je hebt een prachtige website waarop je jouw verhaal op een aantrekkelijke manier kan presenteren aan de doelgroep. Wat is de volgende stap? Juist, dat verhaal voorschotelen aan zoveel mogelijk mensen binnen die doelgroep! Want een goede website is pas écht goed als hij gevonden en gebruikt wordt door de juiste mensen.

Dat is precies waar we op focussen bij online marketing: jouw website onder de aandacht brengen van de doelgroep en zorgen dat ze de gewenste acties uitvoeren. Op basis van jullie doelstellingen of jullie vraagstuk focussen we op vindbaarheid, zichtbaarheid of conversie optimalisatie. We kiezen de kanalen die het beste bij jullie bedrijf passen en bepalen de doelgroep, de boodschap en het budget. Vervolgens gaan we aan de slag met verschillende campagnes, waarvan we de resultaten en voortgang binnen het totaal maandelijks rapporteren.


Design, foto- en videografie

Of het nu gaat om een website, webshop of een online marketingcampagne: een eerste indruk maak je maar 1 keer. En hoe maak je nou een betere eerste indruk dan door aansprekend design en aansprekende foto’s en video’s? Of het nu gaat om het ontwerpen van een webshop, logo’s, folders, een huisstijl, portretfoto’s of een bedrijfsvideo: onze designafdeling geeft jouw uitingen alles voor een perfecte eerste indruk.

Maar voordat we beginnen: wat is precies de indruk die je wilt maken? Ook hier geldt: we gaan pas aan de slag als we de ‘vraag achter de vraag’ achterhaald hebben. Alleen zo kunnen we meedenken in jullie behoeften en ervoor zorgen dat jullie positief verrast zullen zijn door het eindresultaat. Zodra we deze vraag achterhaald hebben, maken we een overzicht van de shots die we willen hebben. Zo weten we zeker dat jullie het juiste verhaal kunnen vertellen met de geschoten beelden. Want: 1 beeld zegt natuurlijk meer dan 1000 woorden!

Met welke dienst kunnen wij je helpen?

STRATEGIE & ADVIES. DEVELOPMENT.

ONLINE MARKETING. DESIGN.

SAMENWERKING DAGBESTEDING KRIMPENERWAARD

De BURO210 pakketjes zijn ingepakt door de medewerkers van Stichting Dagbesteding Krimpenerwaard. Deze lokale stichting geeft op een zinvolle én plezierige manier een invulling aan het leven van mensen met een verstandelijke beperking. Zoals je op de foto’s ziet halen de medewerkers enorm veel plezier en voldoening uit het inpakken van de pakketjes.

BURO210 steunt Stichting Dagbesteding Krimpenerwaard met alle plezier. Zij zijn blij met een zinvolle dagbesteding en verdienen uiteraard ook nog wat voor de stichting, zodat zij hun werk kunnen voortzetten. Ze zijn enorm trots op hun werk en wij hopen andere bedrijven ook te inspireren om te kijken wat zij voor hun omgeving kunnen doen.

Bekijk de video!

 

 

KLINKT GOED, MAAR WIE ZIJN
JULLIE EIGENLIJK?

BURO210 is een full service marketingbureau, gelegen in Stolwijk. Onze missie is simpel: Het groeipotentieel van de online wereld toegankelijk maken voor het MKB+. Wij geloven dat we, door te doen wat écht werkt en hierbij ons nuchtere karakter te behouden, bedrijven kunnen helpen met groeien. Hiermee helpen we alleen niet alleen bedrijven, maar gaan we ook zelf vooruit en bouwen we elke dag verder aan BURO210.

Zoals we al eerder zeiden werken we samen met 50+ collega’s aan de groei van onze klanten. Dat doen we verdeeld over verschillende afdelingen, waaronder webshops, websites, design en online marketing. Met al deze collega’s vormen we het verlengstuk van jouw marketingafdeling en daarmee van jouw organisatie. Oftewel: een volledige marketingafdeling voor de prijs van een medewerker.

 

 

Enthousiast geworden? Plan een
vrijblijvende kennismaking

 

Wij hebben jullie aandacht getrokken met onze actie. Nu is het tijd jullie onder de
aandacht te brengen bij de juiste doelgroep! Dus: zullen we samen groei
realiseren? Neem contact op. Zetten wij de koffie klaar, en dan gaan we er eens goed
voor zitten. Jouw reis naar bedrijfsgroei begint hier.

Ben je er klaar voor?