Meer weten over de nieuwste (marketing)trends?

Check dan onze blogs!

Mis je een bepaald onderwerp?

Stuur ons een berichtje via het contactformulier!

Wij delen graag onze kennis & de nieuwste trends

Onze talenten houden je graag up-to-date over de nieuwste marktontwikkelingen. Zo weet jij of er veranderingen aan gaan komen voor jouw bedrijf en hoe je hierop moet inspelen! Heb je dan toch nog vragen, of kunnen we je ergens mee helpen? Aarzel niet en neem vrijblijvend contact op!

Met je marketing op vakantie, of niet?

De zomer is aangebroken. Mensen nemen vrij en gaan op vakantie. Lekker in het zonnetje, genieten en af en toe wat scrollen door...Lees meer.

5 minuten

21-06-2024

Wat is een conversie?

Misschien heb je er wel eens eerder over gehoord: een ‘conversie’. Het is een term in de online wereld die onmisbaar is voor we...Lees meer.

5 minuten

11-06-2024

Haal meer uit je website bezoekers met conversieoptimalisatie

Je campagnes draaien op volle toeren en realiseren een aanzienlijk aantal bezoekers naar je website. Echter blijven leads of kl...Lees meer.

3 minuten

14-5-2024

6x waarom je moet starten met online marketing, ongeacht jouw bedrijfsgrootte

Vindbaar zijn in Google, zichtbaar zijn op verschillende social media kanalen of adverteren in een van deze kanalen; veel bedrijven denken dat dit om verschill...Lees meer.

5 minuten

14-2-2024

AVG cookiebanner verplicht!

Eerder schreef onze collega Loïs al over de invloed van een cookie banner op de ranking van je website in Google. Zij dook in deze blog dan ook voornamelijk in...Lees meer.

3 minuten

13-03-2024

SEO trends 2024

Het nieuwe kalenderjaar 2024 staat op de stoep. En hoewel er afgelopen jaar heel wat ontwikkelingen zijn geweest in (online)mar...Lees meer.

10 minuten

30-11-2023

Waarom we je maandelijks de marketingminuut sturen

De maandelijkse marketingminuut

Misschien ben je al een lange tijd geabonneerd op onze Marketingminuut, misschien pas net, of misschien zelfs nog helemaal niet. Wellicht kijk je er iedere maa...Lees meer.

5 minuten

26-08-2023

Succesvol communiceren? Maak gebruik van de Loss Aversion theorie

Loss Aversion theorie

Succesvol communiceren is niet makkelijk. Het succes van een boodschap wordt soms bepaald door het toevoegen of weglaten van enkele woorden. Voor een campagne ...Lees meer.

4 minuten

09-08-2023

Samen kennis op doen?

 

Stuur jouw vraag in & wij zullen of we er een passend blog over kunnen schrijven!