Snel resultaat boeken met SEA

Snel resultaat en veel inzicht in voortgang en data: Voor veel bedrijven is zoekmachine adverteren (SEA) een absolute wens, maar heeft het te veel haken en ogen om er zelf mee aan de slag te gaan. In tegenstelling tot zoekmachineoptimalisatie (SEO), maak je een advertentiebudget vrij om te kunnen adverteren op zoekmachines zoals Google. Jouw voordeel? Morgen bovenaan staan en direct veel én relevant verkeer naar je website toetrekken. Benieuwd hoe wij dat voor je kunnen doen? Laten we brainstormen.

Arlette

Online Marketeer

SEA uitbesteden: een verlengstuk in jouw organisatie

Naast het volledig uitbesteden van de SEA werkzaamheden, fungeren wij ook als strategisch partner. Is er behoefte aan advies over hoe je jouw Google Ads account nóg beter kunt inrichten, of heb je zelf te weinig expertise en kennis in huis om altijd bij te blijven in de snel veranderende wereld van SEA? Geen punt, dankzij ons partnerschap met Google blijven we altijd up-to-date. Hierdoor kunnen we de nieuwste updates en tips snel toepassen in jouw campagnes. Zo heb jij er minder omkijken naar en draaien jouw advertenties als een geoliede machine.

Meetbaar resultaat

Vertrouwen is goed, controle is beter. Onze uitgebreide rapportages bieden jou brede inzichten in de resultaten van jouw campagnes. Zo houd jij alles in de hand. Lekker makkelijk.

Controle

Die vele inzichten zorgen voor controle. Hoe kunnen we het budget zo efficiënt mogelijk besteden, welke doelgroep slaat het beste aan op de advertenties en nog veel meer. Ideaal om op basis van keiharde cijfers jouw SEA strategie te kunnen optimaliseren.

Optimaliseren

Als je onze SEA specialisten voor één ding mag wakker maken ’s nachts, dan is het wel voor het optimaliseren van Google Ads advertenties. Het streven naar een hogere ROI staat hierin centraal.

Een vliegende start

Zijn we er na de brainstorm gezamenlijk achter gekomen dat SEA uitbesteden jullie beste optie is? Dan is het tijd voor de kick-off! Na de kennismaking met één (of meerdere) SEA specialisten wordt er overlegd hoe we jouw campagnes zo efficiënt mogelijk kunnen inrichten om maximaal resultaat te behalen. Het concreet in kaart brengen van jouw huidige situatie, doelen en concurrenten is hierbij van groot belang. Alvast van start gaan? Laten we brainstormen.

 

 

Laat de resultaten maar komen

Welke campagnesoorten zijn het belangrijkst om in te zetten? Hoeveel budget hebben we om te adverteren op Google? Focussen we op meer naamsbekendheid (in een bepaald gebied) en welke conversies zijn voor jou het belangrijkst. Dit zijn vragen waar een specialist met een scherpe blik pas écht veel waarde toevoegt bij het uitbesteden van SEA. Genoeg informatie: wij gaan voor je aan de slag met het inrichten en doorlopend optimaliseren van jouw campagnes.

Vinger aan de pols houden

Weten wat er gebeurt. Dat is niet alleen voor jou belangrijk, maar ook voor onze SEA specialisten. Door middel van periodieke rapportages weten we precies wat er in de afgelopen periode is gebeurd in het Google Ads account. Op basis van die uitgebreide en inzichtelijke resultaten weten we welke koers we de aankomende tijd moeten varen. En niet geheel onbelangrijk: alle engelse vaktermen maken het er niet makkelijker op. Daarom leggen we alles in jip-en-janneketaal uit, zodat SEA ook toegankelijk voor jou blijft!

Bijsturen waar nodig

Een Full Service Internetbureau: we kenmerken ons er niet zomaar mee. Enkel de focus op Ads? Geen probleem. Maar, onze specialisten kijken ook verder en adviseren je graag in andere mogelijkheden. Out of the box denken en 360 graden met je meedenken in (bedrijfsbrede) strategie om jouw doelen te behalen is voor ons dagelijkse kost. Laten we beginnen!

 

 

Meer informatie over SEA

Wij begrijpen maar al te goed dat het doel van een investering in Google Ads moet leiden tot meer conversies (aankopen, leads, contactmomenten etc.) Daarom stellen wij aan het begin van onze samenwerking duidelijke KPI’s en doelen. Zo kunnen we het succes inzichtelijk doormeten. Op deze manier is de impact van de Google Ads campagnes goed te zien.

 

Dus: wil je SEA uitbesteden en ga je voor een op maat gemaakte strategie en aandacht voor jouw doelen, wensen en eisen? Dan begint jouw reis naar online succes in Stolwijk. Laten we vrijblijvend kennismaken en samen kijken hoe we jouw bedrijf naar een hoger (online) niveau kunnen tillen.

Waarom kiezen voor 210?

Alle kennis en expertise onder één dak

Wij hebben 1 op 1 sessies met Google zelf

Onze SEA specialisten werken nauw samen

Peter Rietveld - Online Marketeer

Samen nieuwe leads genereren

 

We nodigen je graag uit voor een vrijblijvende kennismaking.