Bouwen op hoogwaardige techniek

Wanneer je een webshop of website laat bouwen wil je er vanuit kunnen gaan dat je op de techniek kunt bouwen. Zeker wanneer dit product dient als belangrijke schakel binnen een marketingcampagne. De techniek moet kloppen en fungeren als stabiele basis. Development kun je met een gerust hart laten verzorgen door BURO210, of het nu om nieuwe techniek gaat of om bestaande techniek door ontwikkelen. 

Vrijblijvend kennismaken?

Onze specialisten staan graag voor u klaar.

Denice Holterman - Teamlead development
Denice Holterman
Teamlead Development

Kies voor een sterk fundament

Met een oog voor detail en streven naar een perfecte oplevering, helpen onze specialisten je maar wat graag verder. Verschillende disciplines, met ieder zijn of haar eigen kwaliteiten, vormen samen een hecht team dat jouw website of webshop op de schop neemt. Complexe formules, uitgebreide wensen of scrolly telling? Wij pakken de uitdaging met beide handen aan!

Heldere communicatie.

Geen onnodig moeilijke termen, gewoon klare taal. Hoe we dat bereiken? Door alle communicatie via een vast contactpersoon te laten lopen. 1 aanspreekpunt, korte lijnen, focus op resultaat. Daar houden we van én brengt ons gegarandeerd naar een sterke samenwerking.

Resultaatgericht werken

Een marketingmiddel als een website of webshop zet je niet zonder reden op. Je wilt dat deze producten iets voor je gaan doen. Denk bijvoorbeeld aan: het genereren van leads en verkopen, het aantrekken van nieuwe collega’s en het versterken van jouw merkidentiteit.

Daarom brengen wij graag voor we aan de slag gaan eerst jouw doel in kaart zodat we zeker weten dat het middel erbij aansluit.

Full service

Niets zo vervelend als verschillende contactpersonen bij verschillende bedrijven waar je iedere keer opnieuw je verhaal moet vertellen. Dat is nu precies waarom je bij BURO210 niet enkel voor een marketing product aan kunt kloppen, nee je kunt je totale marketing bij ons uitbesteden! Met gemak, webdevelopment, design, content creatie en online marketing, allemaal onder 1 dak.

WordPress website bouwen

Open Source techniek biedt jou vandaag de dag ontelbare mogelijkheden om jouw website zo optimaal mogelijk neer te zetten. Een gebruiksvriendelijke en toekomstbestendige website is daarom van groot belang. Onze developers hebben WordPress volledig onder de knie en maken het voor jou appeltje-eitje om zelf aan de slag te gaan in de website.

 

Website én webshop onder één dak met WooCommerce

E-commerce: misschien wel de snelst groeiende en kansvolle markt op dit moment. En daar wil jij ook vruchten van plukken. Je webshop koppelen aan je website, zodat je alles onder één dak hebt, is voor ons dagelijkse kost. Alles overzichtelijk en makkelijk aan te passen om je webshop op wieltjes te laten rollen. Noodzakelijk, als je het aan ons vraagt.

 

Magento 2 webshops

Opschalen met jouw webshop, maar geen idee waar je moet beginnen? Onze Magento 2 developers zijn inmiddels helemaal thuis in dit veelzijdige CMS systeem dat jou de mogelijkheid tot opschalen biedt. Met een uitgebreid pakket aan functionaliteiten zoals een multi-store, geavanceerde veiligheidsopties en diverse integratiemogelijkheden is Magento 2 the way to go voor de veeleisende, grote webshops.

 

 

Ontmoet team Development

Rick Groenevelt - Magento developer

Rick

Magento Developer

Onze developer Rick houdt zich niet alleen tijdens werk bezig met programmeren. In zijn vrije tijd zet hij veel verschillende projecten op via zijn eigen mini-computer, zijn Raspberry Pi. Hij leert op die manier elke dag nieuwe programmeertalen en toepassingen kennen op een creatieve manier. Je kan er op rekenen dat deze developer alles in huis heeft om jouw webshop soepel te laten draaien.

Rianne

Projectmanager

Zeg je ‘handen uit de mouwen steken’, dan zeg je Rianne. Een bus omtoveren tot huisje op wielen? Daar zegt ze geen nee tegen! Zolang ze daarna maar even in één van haar vele boeken kan duiken om te ontspannen. Waar ze ook graag induikt, zijn de websites van klanten. Met haar mentaliteit laat ze klanten resultaat boeken (snap je hem?) met hun website.

Peter

Wordpress Developer

De volgende boardsportliefhebber! WordPress-developer Peter zoekt in zijn vrije tijd graag wat meer risico op en heeft helaas een minder zachte landing als het misgaat. Hij zorgt als developer wél altijd voor een comfortabele landing(spagina). Jouw klanten zacht laten landen is dus wel aan Peter besteed. Zie je toch graag wat toffe trucjes op je website terugkomen? Ook daar weet Peter raad mee!

Lars

Wordpress Developer

Voor onze WordPress Developer Lars draait alles om creëren. Bij BURO210 leert hij hoe hij de mooiste websites kan maken, maar als het om muziek maken gaat, kunnen we vast en zeker wat van hem leren. In zijn vrije tijd maakt hij graag muziek via onder andere zijn MIDI-controller. Hij heeft vast en zeker binnenkort ook de controle over de codes die jouw website tot een succes maken. Misschien wel net zo’n succes als zijn stage bij BURO210 en net zo’n succes als de muziek die hij maakt.

Kim

Magento Developer

Kalm, gefocust en vlijmscherp: een aantal kenmerken die je voor de Japanse cultuur, maar ook voor onze Magento-developer Kim zou kunnen opschrijven. Zijn passie voor deze cultuur vertaalt zich ook door in zijn werk. Want zoals een samurai zijn belagers aan zijn katana rijgt, zo rijgt Kim converterende webshops aaneen. Met een vlijmscherp oog voor code kan dat natuurlijk ook niet anders!

Jeroen

Wordpress Developer

Onze developer Jeroen gaat in alles wat hij doet voor de wow-factor. Als het gaat om het bouwen van websites, zit hem dat vooral in de ‘Wow’ die hij graag als reactie van klanten krijgt bij het zien van zijn website. In zijn vrije tijd gaat het hem vooral om World of Warcraft, waar hij via zijn Steam Deck de nodige uurtjes aan spendeert. Voor welke ‘Wow’ ga jij Jeroen inzetten?

Antonio

Wordpress Developer

Het maken en verkopen van grafische kunstwerken is iets waar Antonio meer dan goed op gaat. En naast het in elkaar zetten van deze Graphic Arts, vind je hem thuis ook vaak met een boor en hamer om te klussen. En hoewel hij thuis af en toe nog wel eens de plank mis kan slaan (😜), hebben we het hier nog nooit meegemaakt. Met een scherp oog voor detail en veel passie werkt ‘ie aan de meest uitdagende website projecten. Kortom: een echte aanwinst om vertrouwd te kunnen bouwen op hoogwaardige techniek.

Denice Holterman - Teamlead development

Denice

Team Lead Development

Als je Denice net leert kennen, denk je vast dat ze een heel normaal leven leidt: werken, sporten, Netflixen met haar vriend op de bank en een kat op schoot… Wat veel mensen echter niet weten, is dat Denice Peruaanse roots heeft. Tijdens haar studie heeft ze via een 7 maanden durende stage haar roots in Peru herontdekt. Misschien is dat dus het stukje Zuid-Amerikaans temperament dat je in haar stem hoort! Ach, als teamlead voor een afdeling zal dat zeker niet slecht van pas komen.

Laat het bouwen maar aan ons over

 

We nodigen je graag uit voor een vrijblijvende kennismaking.