Vrijblijvend kennis maken

Op zoek naar een Full Service Internetbureau, maar wil je eerst eens rustig kennis maken om te ontdekken of wij binnen jouw profiel en wensen passen? Laten we eens kennismaken om daarachter te komen! Tijdens het 30 minuten lange online kennismakingsgesprek maken we kennis, bespreken we jouw wensen en kijken we of we een match kunnen worden!

Een passend advies in 30 minuten?

Onze specialisten staan graag voor je klaar.

Matthijs Pennewaard
Eigenaar

Hoe dan?

We begrijpen dat jij je (online) marketingmiddelen onder een betrouwbaar dak wilt onderbrengen. Dat werkt overigens ook vice versa, aangezien we zonder sterke fundering, namelijk de samenwerking, geen maximale resultaten gaan behalen. Daarom maken we graag online kennis waarin we jouw wensen en onze kwaliteiten op tafel gooien. Houden we daar samen een goed gevoel aan over? Laten we dan verdere stappen ondernemen!

Op een rijtje:

Gratis

Het kennismakingsgesprek is geheel gratis en vrijblijvend. Je zit nergens aan vast!

Online

We denken zo’n 30 minuten van je tijd nodig te hebben. Mochten we langer nodig hebben is dat ook geen probleem!

Op maat

We brengen jouw wensen en eisen in kaart en bepalen op basis daarvan of we een goede match zijn voor elkaar!

Zij maken graag kennis met je!

Matthijs

Eigenaar

Nuchtere, enthousiaste ondernemer met een hart voor commercie. De drijvende kracht achter BURO210 blijft fit door volleybal, maar gaat ook regelmatig een rondje hardlopen om te ontspannen. Om vervolgens nog harder te lopen voor BURO210. Neem je contact op met BURO210? Dan is de kans groot dat je Matthijs te spreken krijgt!

Kim

Operationeel Directeur

Als je de vakantieplannen van deze globetrotter aanhoort, bekruipt je het idee dat Kim een extra potje met vrije dagen heeft. ‘Kwestie van strategisch plannen, jongens’, is hierop haar standaard antwoord. Je begrijpt; strategisch plannen kan zij als geen ander. Ook voor een online marketingstrategie heb je aan Kim de juiste persoon. Met al talloze strategische brainstorms aan ervaring navigeert MT-lid Kim onze klanten naar online succes!

Kimberly

Commercieel Directeur

Kimberly kwam ooit binnen als managementassistent en is in de 9 (!) jaar dat ze bij ons is inmiddels MT-lid en verantwoordelijk voor de hele development afdeling. Zei iemand nieuwsgierig? Ze weet graag alles is een tikkie brutaal, commercieel en weet van aanpakken. En ja, ook stiekem verslaafd aan Instagram. Mochten we niet zeggen, doen we lekker toch! 😉

Enthousiast geworden?

 

We nodigen je graag uit voor een vrijblijvende kennismaking.