Koploper worden in de zoekresultaten?

Vraag jij je regelmatig af hoe jij die felbegeerde topposities in de zoekresultaten kan bemachtigen? Of heb je al een actieve SEO strategie, maar wil je dat naar een hoger niveau tillen? Geen punt, jouw reis naar de top begint hier. Laten we beginnen!

Loïs

Online Marketeer

Waarom beginnen met SEO?

Een terechte vraag! Het simpele antwoord: beter vindbaar worden onder jouw ideale doelgroep en meer conversies genereren. Hoewel het zo gemakkelijk klinkt, gaat er een lang en strategisch proces aan vooraf waarbij het optimaliseren van de content, techniek en autoriteit van jouw website centraal staat. Maar, pas je eenmaal in het ideaalbeeld van Google? Dan kan het hard gaan en rollen de conversies als warme broodjes over de toonbank. Kortom; SEO is geen sprint, maar een marathon die je alleen uit kan rennen met de juiste kennis, ervaring en strategie.

Maatwerk

Niet uitgaan van voorspellingen, maar van keiharde cijfers én kennis. We maken een op maat gemaakte strategie, dat het beste aansluit op jou en je doelgroep. Hoe gedraagt jouw doelgroep zich online, wat kunnen we hiervan leren en vooral; hoe gaan we daarop inspelen. Onze SEO specialisten nemen je graag mee op sleeptouw!

Transparantie

Weten welke koers je vaart en op wílt varen is precies hetgeen waar jij naar zoekt. We bepalen samen de juiste strategie voor jouw bedrijf en zorgen ervoor dat jij vinger aan de pols blijft houden d.m.v. uitgebreide SEO rapportages en toelichting. Samen met een toegewezen campagnebeheerder kan je sparren over nieuwe mogelijkheden in je SEO strategie, of andere marketing zaken.

Resultaatgericht

Ervaring leert dat flexibel en resultaatgericht werken zorgt voor groei in zowel de omzetcijfers als in de samenwerking. Want, zonder goede samenwerking, ook geen topposities. We sturen (op tijd) bij waar nodig en zoeken telkens naar nieuwe kansen voor jouw bedrijf. Zijn daar meer specialisaties voor nodig? Geen probleem, als Full Service Internetbureau denken we allround met je mee.

Brainstorm op locatie

Begin maar met vertellen! Wie zijn jouw doelgroep(en), hoe gedragen ze zich online, waar slaan ze op aan, wie zijn je concurrenten, wat doen jouw concurrenten anders dan jij en welke Tone Of Voice past het beste bij jouw bedrijf en doelgroep? Met een brainstorm bij jouw op locatie komt één van onze SEO specialisten bij je langs en gaan jullie gezamenlijk aan de slag met een strategie dat aansluit op jullie wensen en budget. Ideaal, want zo weet je precies wat je kunt verwachten. Direct aan de slag? Neem contact op!

 

 

Timo lach foto

Bepalen van doelstellingen

Bepalen welke richting we op willen gaan kan natuurlijk niet zonder doelstellingen. Op basis van eerder behaalde data, het bundelen van jullie kennis van de markt en onze kennis van zoekmachineoptimalisatie stellen we haalbare maar uitdagende doelen. Op deze manier weten we van elkaar wat de verwachtingen zijn en kunnen we vroegtijdig bijsturen.

Zoekwoorden bepalen

Het begin van een SEO strategie begint na een uitgebreide analyse van jullie doelgroep en concurrenten altijd met een zoekwoordenonderzoek. Waar zit veel volume op, met hoeveel concurrentie moeten we rekening houden en waar ranken jullie nu al goed op? In overeenstemming met elkaar gaan we aan de slag met de voor jouw meest belangrijke zoekwoorden.

On-Page SEO en technische SEO

Om de drie belangrijkste SEO pijlers (Content, Techniek en Autoriteit) te optimaliseren, beginnen we met een sterke fundering op de website zelf. We optimaliseren de content op de website en gaan aan de slag met het technische aspect van de website. Waar we bij BURO210 een streepje voor hebben? We staan in goed contact met onze developers (een deur verder) wat het gemakkelijk maakt om snel te schakelen. En precies dat, is noodzakelijk in een snel ontwikkelende markt.

Het verhogen van de autoriteit

We gaan op veel verschillende manieren aan de slag met het verzamelen van hoogwaardige backlinks naar de website. Want het is een mooie start om de content en techniek op orde te hebben, maar de topposities behaal je pas als we ons focussen op het totaal plaatje. Dankzij ons enorme netwerk aan websites weten we altijd de juiste backlinks voor jou te verzamelen. Dus: wil je jouw SEO uitbesteden aan BURO210, dan krijg je gegarandeerd een sterk backlinkprofiel.

 

 

BURO210 behind the scenes foto

Dus, waarom je SEO uitbesteden?

We kunnen er lang omheen blijven draaien, maar uiteindelijk wil je simpelweg groeien met je bedrijf en beter vindbaar worden onder jouw doelgroep. En als jij het gevoel hebt dat je stil staat, of zelfs achterloopt, moet je ingrijpen. En wij gaan je daarmee helpen! Hoe we dat doen, hebben we hieronder nog even kort op een rijtje gezet:
  • BURO210 is altijd up-to-date van de nieuwste markt ontwikkelingen, waardoor we snel kunnen bijsturen waar nodig.
  • Daarnaast beschikken wij over jarenlange kennis en expertise, waardoor we maar al te graag jouw adviserende partner zijn.
  • We hebben korte lijnen met meer dan 12 developers, met ieder zijn of haar eigen expertise.
  • Middels uitgebreide, periodieke rapportages blijf jij vinger aan de pols houden.

Samen nieuwe leads genereren

 

We nodigen je graag uit voor een vrijblijvende kennismaking.