HOE GAAN WE TE
WERK BIJ EEN
MAGENTO WEBSHOP?

Wij zullen ons stappenplan transparant vertellen zodat we duidelijk weten wat we van elkaar mogen verwachten.

Je eigen webshop in 6 stappen,
helder en duidelijk.

1.
Het eerste contact

In het eerste contact luisteren we graag naar je verhaal. We vinden persoonlijk contact belangrijk, open communicatie is de sleutel tot een duurzame relatie. Dat is waar we voor willen gaan. Wanneer we je wensen en eisen helder voor ogen hebben kunnen we een persoonlijk voorstel gaan schrijven. In onze prijsopgave zijn we transparant en je weet precies hoeveel je per onderdeel betaalt. Daaropvolgend krijg je de offerte toegelicht zodat je exact weet wat alles inhoud en wat de vervolgstappen zijn.

2.
De brainstormsessie

‘Op een mooie samenwerking!’ Direct na het instemmen van vertrouwen in de samenwerking, plannen we de startvergadering in. Deze brainstormsessie zien we als een startschot van het project. We gaan ditmaal dieper in op jouw wensen en alles zal tot in de details besproken worden. Zo komen we erachter welke doelgroep je wilt bereiken, welke stijl jou aanspreekt en tal van andere zaken. BURO210 is kritisch en vertelt eerlijk welke ideeën realistisch zijn en welke ervaringen wij door de jaren heen op hebben gedaan. Kortom, alles komt ter sprake. Van kleuren en structuur tot specifieke mogelijkheden. Daarnaast worden ook de praktische zaken besproken zoals tijdspad, de betaalmogelijkheden en verzendkosten.

3.
Het ontwerp

Wij gaan aan de slag met de besproken onderdelen en gaan de wensen uitwerken, de kleurplaat die we samen hebben samengesteld wordt nu ingekleurd. Spannend, de webshop komt langzaamaan echt tot leven! Leuk om te zien hoe jouw eigen creativiteit ook naar voren komt in het daadwerkelijke ontwerp. We komen met een eerste voorstel en zijn benieuwd wat je ervan vindt. Is het nog niet helemaal naar je zin? Geen paniek, daarvoor zijn de correctierondes.

4.
Ontwikkelen maar

Zodra je tevreden bent, hebben we het definitieve ontwerp. Deze wordt overgedragen aan de technische afdeling. Hier wordt beeldend gesproken de motor onder het ontwerp geplaatst. Het ontwerp komt tot leven en wordt clickable. Dit technische gedeelte is essentieel en daarom gaan onze web-ontwikkelaars zorgvuldig te werk. Hoe nauwkeuriger er gecodeerd word, hoe duurzamer de webwinkel. Nu volgt de testfase om te kijken of alles ook daadwerkelijk werkt en hij is klaar!

5.
Daar is ie dan!

De webshop, zoals je hem graag wilde, is af! Je mag hem nu uitgebreid gaan bekijken en natuurlijk zelf gaan testen. Het kan zijn dat je nog kleine opleverpunten tegenkomt. Dit passen we voor je aan! Na al dat harde werk staat er nu uiteindelijk jouw eigen webshop. Die pakt niemand je meer af!

6.
De training

Je eigen webshop wil je natuurlijk ook zelf kunnen beheren. Een Magento webshop heeft veel mogelijkheden, een training over dit systeem is daarom geen overbodige luxe. Hoe vul je de webshop en hoe haal je het beste uit je webshop? Wij vertellen het je en laten je het ervaren. De webshop is klaar! Wij helpen je graag om het optimale uit je webshop te halen. Bekijk daarom deze 5 tips voor jouw webshop.