Jouw WordPress website laten ontwikkelen?

Jouw (potentiële) klanten met trots doorverwijzen naar je website? Dat doe je alleen als echt alles klopt. Wij denken daarbij aan een gebruiksvriendelijke website die er ook nog eens gelikt uitziet. Zowel in uiterlijk als in conversiegerichtheid. Wil jij weten hoe je dat voor elkaar krijgt? Klop dan bij ons aan!

Peter

Wordpress Developer

WordPress it is! 

Er zijn nog maar weinig mensen die niet van WordPress hebben gehoord. Dat is niet zo gek, want WordPress is niet zomaar een CMS; het is een veelzijdige tool die de ruggengraat vormt van miljoenen websites wereldwijd. Ben jij toe aan een flexibel systeem dat je wél zelf kunt beheren en onderhouden? Dan zit je bij BURO210 met een volledig team aan WordPress developers gebakken.

Creativiteit

Het ontwerpen van een gelikte WordPress website doe je niet zomaar. Daar komt een kiepwagen aan creativiteit aan te pas. En laten onze designers dat nu precies hebben! Jouw fundament wordt tot op de puntjes vastgelegd.

Flexibiliteit

Het ontwerpen én realiseren van een op maat gemaakte WordPress website doe je niet met een onbuigbare partner. Flexibiliteit staat bij ons hoog in het vaandel en is een van de belangrijkste elementen tot een succesvol resultaat.

Eerlijke partner

Je wilt niet alleen kunnen bouwen op sterke techniek. Nee, ook op ons. Eerlijk advies en haalbare verwachtingen: daar hechten wij waarden aan. We werken immers niet voor je, maar met je.

Toegankelijkheid van WordPress

WordPress staat vooral bekend om zijn eenvoudige en daarmee gebruiksvriendelijke interface. Zo moet het ook zonder technische achtergrond gemakkelijk zijn om content toe te voegen. Jij voegt toe wat voor jou belangrijk is en wij ontfermen ons over het technische aspect. En om je alvast op weg te helpen, geven we je een uitgebreide uitleg hoe jij gebruik kan maken van je eigen, nieuwe visitekaartje. En kom je er op een later moment nog niet uit? Dan helpen we je graag verder op weg.

 

 

Flexibel en schaalbaar

Geen wens is te gek. Met wel duizenden thema’s en plug-ins, is WordPress ongekend flexibel te noemen. Zo breidt je de website dus gemakkelijk uit met specifieke behoeften en functionaliteiten. Denk aan complexe elementen of koppelingen. Onmisbaar, in een snel ontwikkelende branche waar je, ook met je website, up-to-date moet blijven. Of, natuurlijk, als je uit je jasje groeit en wilt opschalen.

SEO vriendelijk

Van oorsprong is WordPress goed geoptimaliseerd voor zoekmachines, maar ons team van online marketeers breidt die basis natuurlijk graag uit om zo nóg beter resultaat te boeken. Daarnaast kijken ze ook regelmatig mee met onze ontwerpers en developers om te kijken naar de conversiegerichtheid van jouw website. Een website op zich is leuk, maar het moet ook gebruiksvriendelijk en werkend zijn voor jouw doelgroep.

Beveiliging en onderhoud

Maandelijks ontstaan er niet alleen nieuwe functies, er wordt ook continu gewerkt aan de veiligheid van het systeem. Belangrijk, want je wilt eventuele problemen vermijden. Benieuwd hoe wij hiermee omgaan en de veiligheid en onderhoudswerkzaamheden centraal stellen? Neem vrijblijvend contact op.

 

 

Geen wens is voor ons te gek!

Een gebruiksvriendelijke website voor de bezoeker begint bij een gebruiksvriendelijke website voor de beheerder. Onze websites ontwikkelen we daarom op basis van het WordPress CMS. Dit CMS is oorspronkelijk ontstaan als blogsysteem en is de afgelopen jaren steeds verder ontwikkeld met talloze functionaliteiten. Wereldwijd blijven WordPress ontwikkelaars ook continu vernieuwen, dit maakt dat er technisch steeds meer mogelijk is. Eigenlijk is geen wens dus te gek. Zo kun je zelf binnen WordPress je eigen webshop opzetten met de plugin WooCommerce.

Samen jouw website ontwikkelen?

 

We nodigen je graag uit voor een vrijblijvende kennismaking.