Weet de weg online.

Het MKB+ in Nederland enthousiasmeren voor een structurele marketingaanpak, daar staan we voor bij BURO210. Met zo’n 45 ambitieuze collega’s werken we doelgericht aan de plannen die we zorgvuldig met onze klanten hebben gemaakt. Met al onze disciplines sturen we flexibel bij om een zo goed mogelijk resultaat te behalen. Makkelijk te begrijpen en inzichtelijk, met een no-nonsense aanpak rechtstreeks uit de polder!

Over BURO210

Wij zijn een full-service internetbedrijf, maar wat zegt dat nou eigenlijk? Waar staan we voor en wat kun je verwachten van een samenwerking met BURO210? We vertellen het je graag!

Al sinds januari 2007 is ons doel om het MKB(+) van Nederland wegwijs te maken in alles wat het internet te bieden heeft. Soms is de wens een nieuwe website of een specifieke campagne, maar steeds vaker komt er een alomvattende aanpak waarin een doelstelling bepalend is voor de uiteindelijke aanpak. Om die reden is ons dienstenpakket in de afgelopen 16 jaar gegroeid van development en design van websites en webshops, naar een full-service aanbod door toevoeging van online marketing (vindbaarheid en zichtbaarheid), foto-/videografie, strategie en advies.

BURO210 sfeerfoto België
Toegankelijkheid

Iedereen moet de kans kunnen krijgen om het maximale uit de online wereld te halen. Een online oerwoud aan dure woorden en Engelse termen maakt het er echter niet makkelijker op. Wij houden het graag simpel en begrijpelijk, zodat iedereen mee kan doen.

Betrokkenheid

We werken niet vóór je, we werken mét je. Samen, gezamenlijk aan een helder doel. Of dat doel nu meer omzet, meer klanten of juist meer persoonlijke ontwikkeling is: BURO210 staat naast je in het bereiken van jouw doelen.

Nuchter

We gaan voor het hoogst haalbare en we heffen maar al te graag het glas als dat gelukt is. Maar wel altijd met beide benen op de grond. We gaan niet naast onze schoenen lopen en blijven benaderbaar voor iedereen.

Strategie & Advies

Zo staan onze meest ervaren allround collega’s klaar om met je te brainstormen over waar je staat én waar je naartoe wil; wij adviseren een aanpak waarmee je doelstellingen behaald kunnen worden.

 

Branding, Development & Content

Dit is hét moment om de branding van je organisatie onder de loep te leggen en tot in de puntjes door te vertalen! Onze designers ontwerpen vervolgens de mooiste homepages en andere webpagina’s, die tijdens de ontwikkelfase door onze developers met hun code tot leven worden geroepen in de vorm van WordPress websites en conversiegerichte Magento webshops. 

 

Het geraamte staat, maar de beleving ontbreekt nog. Professionele fotografie nodig, of een toffe video? Wij helpen uiteraard graag met het schieten van het juiste materiaal. Past je branding en content goed bij je positionering en doelstellingen? Top, klaar om te gaan!

Online Marketing & Advertising

Want… Hier houdt het niet op; onze online marketeers staan vervolgens te trappelen om met allerlei strategieën en tactieken meer zichtbaarheid voor je merk te creëren en te zorgen dat je doelgroep je (ook online) weet te vinden. Natuurlijk niet voordat we richting en doelstellingen met elkaar hebben bepaald, zodat messcherpe online targeting kan plaatsvinden op de juiste kanalen en richting de juiste doelgroep.

Dus, kort samengevat:

Oftewel: veelzijdigheid, diverse disciplines, continuïteit. Allemaal op maat, dus of je nu op één onderdeel geholpen wil worden of fullservice ondersteuning zoekt; bij BURO210 helpen we je verder!

 

Deze toppers maken dat mogelijk.

Monique

Verkoper Binnendienst

Monique kan je eigenlijk alles wel vragen. Op iedere vraag komt altijd wel een vrolijk antwoord terug. Er is echter één vraag die je niet hoeft te stellen om het antwoord te weten: ‘wat ga je doen dit weekend?’ Monique is in de weekenden vaak op de camping te vinden. Haalt ze daar haar vrolijkheid vandaan? Misschien moeten we haar mok erop geloven: ‘ik heb geen therapie nodig, ik moet gewoon naar de camping’.

Denice Holterman - Teamlead development

Denice

Team Lead Development

Als je Denice net leert kennen, denk je vast dat ze een heel normaal leven leidt: werken, sporten, Netflixen met haar vriend op de bank en een kat op schoot… Wat veel mensen echter niet weten, is dat Denice Peruaanse roots heeft. Tijdens haar studie heeft ze via een 7 maanden durende stage haar roots in Peru herontdekt. Misschien is dat dus het stukje Zuid-Amerikaans temperament dat je in haar stem hoort! Ach, als teamlead voor een afdeling zal dat zeker niet slecht van pas komen.

Peter Rietveld - Online Marketeer

Peter

Online Marketeer

‘Remmen is angst, gang is alles.’ Een veelgehoorde kreet in de wintersport, die zomaar eens van Peter vandaan had kunnen komen. Peter gaat op de lange latten namelijk als een raket. Maar ook in zijn werk houdt hij de vaart erin. Zo heeft ‘Go-Go-Gadget’-Peter altijd wel een handige sneltoets, tool of trucje om je leven net wat makkelijker te maken. Een campagnebeheerder met zo’n grote trukendoos, daarbij ben je in goede handen!

Suzanne Chillaud - Teamlead Online marketing

Klaar voor online succes? Laten we beginnen.

 

Neem contact op via onderstaand formulier en start jouw reis naar online succes.