Weet de weg online.

De online wereld is ingewikkeld genoeg, daarom is ‘no-nonsense uit de polder’ wie we zijn en wat we doen. De online wereld is ingewikkeld genoeg, daarom is ‘no-nonsense uit de polder’ wie we zijn en wat we doen. Kom meer te weten over ons!

Over BURO210

Wij zijn een full-service internetbedrijf, maar wat zegt dat nou eigenlijk? Waar staan we voor en wat kun je verwachten van een samenwerking met BURO210? We vertellen het je graag!

Al sinds januari 2007 is ons doel om het MKB(+) van Nederland wegwijs te maken in alles wat het internet te bieden heeft. Soms is de wens een nieuwe website of een specifieke campagne, maar steeds vaker komt er een alomvattende aanpak waarin een doelstelling bepalend is voor de uiteindelijke aanpak. Om die reden is ons dienstenpakket in de afgelopen 16 jaar gegroeid van development en design van websites en webshops, naar een full-service aanbod door toevoeging van online marketing (vindbaarheid en zichtbaarheid), foto-/videografie, strategie en advies.

BURO210 sfeerfoto België
Toegankelijkheid

Iedereen moet de kans kunnen krijgen om het maximale uit de online wereld te halen. Een online oerwoud aan dure woorden en Engelse termen maakt het er echter niet makkelijker op. Wij houden het graag simpel en begrijpelijk, zodat iedereen mee kan doen.

Betrokkenheid

We werken niet vóór je, we werken mét je. Samen, gezamenlijk aan een helder doel. Of dat doel nu meer omzet, meer klanten of juist meer persoonlijke ontwikkeling is: BURO210 staat naast je in het bereiken van jouw doelen.

Nuchter

We gaan voor het hoogst haalbare en we heffen maar al te graag het glas als dat gelukt is. Maar wel altijd met beide benen op de grond. We gaan niet naast onze schoenen lopen en blijven benaderbaar voor iedereen.

Deze toppers maken dat mogelijk.

Monique

Verkoper Binnendienst

Monique kan je eigenlijk alles wel vragen. Op iedere vraag komt altijd wel een vrolijk antwoord terug. Er is echter één vraag die je niet hoeft te stellen om het antwoord te weten: ‘wat ga je doen dit weekend?’ Monique is in de weekenden vaak op de camping te vinden. Haalt ze daar haar vrolijkheid vandaan? Misschien moeten we haar mok erop geloven: ‘ik heb geen therapie nodig, ik moet gewoon naar de camping’.

Denice Holterman - Teamlead development

Denice

Team Lead Development

Als je Denice net leert kennen, denk je vast dat ze een heel normaal leven leidt: werken, sporten, Netflixen met haar vriend op de bank en een kat op schoot… Wat veel mensen echter niet weten, is dat Denice Peruaanse roots heeft. Tijdens haar studie heeft ze via een 7 maanden durende stage haar roots in Peru herontdekt. Misschien is dat dus het stukje Zuid-Amerikaans temperament dat je in haar stem hoort! Ach, als teamlead voor een afdeling zal dat zeker niet slecht van pas komen.

Jeroen

Magento Developer

Met Jeroen als stuurman weet je dat jouw Magento webshop de juiste koers richting stijgende omzetten vaart. In zijn vrije tijd staat deze Magento Developer namelijk aan het roer van verschillende jonge waterscouts. Het is dan ook geen wonder dat hij zo geduldig om kan gaan met problemen die zich voordoen. Als vrijwilliger bij de waterscouting zet hij alle zeilen bij om de kinderen een onvergetelijke tijd te bezorgen.