Brainstormen over jouw

strategie

Hoe ziet jouw positie er in de markt nu uit, waar wil je heen en welke strategie past hierbij? In een intensieve brainstormsessie van een dagdeel komen onze specialisten bij je langs en stippelen ze, samen met jou, de weg naar (online) succes uit. We brengen jouw huidige situatie duidelijk in beeld, jouw doelgroep en je concurrenten. Op basis van die gegevens, jouw wensen en onze kennis, vormen we samen een op maat gemaakte strategie dat jouw bedrijf naar een hoger niveau dient te tillen.

Een dagdeel brainstormen

De brainstorm vindt plaats bij jou op locatie. Dit kan in de ochtend, of middag zijn. Een specialist komt bij je langs en gaat samen op zoek naar een felbegeerde online strategie.

€ 395 excl. BTW

Voor de intensieve brainstorm vragen we slechts een kleine bijdrage van € 395 excl. BTW. Hier komen geen extra kosten bij.

Geld terug regeling

Ben je er écht niets wijzer van geworden en heb je het gevoel gehad dat het weggegooide tijd was? Dan nemen wij de kosten voor eigen rekening.

Bekijk onze brainstorm video

Een messcherpe strategie

De mogelijkheden liggen er voor het oprapen, maar zonder een duidelijke strategie en inzet van geen 100, maar 210%, komen we er niet. Een specialist vormt, aan de hand van vele vragen, een duidelijk beeld van wie jullie precies zijn. Wat zijn jullie USP’s, waar zijn jullie goed in en wat is jullie marktpositie nu? Daarop voortbordurend gaat hij of zij verder in op de markt, jullie concurrenten, jullie doelgroep en nog veel meer. Alleen op deze manier komen we tot een messcherpe (online) marketingstrategie.

Wat je kunt verwachten:

Geen oppervlakkigheid, maar klare taal. We gaan diep in op de materie en graven onze gangen naar de uiteindelijke oplossing: een op maat gemaakte strategie dat jouw (online) positie een flinke boost geeft. Hierbij komt een hoop vakkennis bij kijken, wat we in duidelijke taal uitleggen. Zo houden we de online wereld toegankelijk voor iedereen.

Maak alvast kennis.

Kim

Operationeel Directeur

Als je de vakantieplannen van deze globetrotter aanhoort, bekruipt je het idee dat Kim een extra potje met vrije dagen heeft. ‘Kwestie van strategisch plannen, jongens’, is hierop haar standaard antwoord. Je begrijpt; strategisch plannen kan zij als geen ander. Ook voor een online marketingstrategie heb je aan Kim de juiste persoon. Met al talloze strategische brainstorms aan ervaring navigeert MT-lid Kim onze klanten naar online succes!

Suzanne Chillaud - Teamlead Online marketing

Suzanne

Teamlead Online Marketing

La vie est belle! Als er één motto is die Suzanne op het lijf geschreven is, dan is het deze wel. Onze altijd energieke ‘Suus’ weet Team Online Marketing altijd te motiveren het beste uit zichzelf en daarmee ook uit campagnes te halen. Maar ook voor een wijntje op het terras weet zij altijd wel iemand te porren. We weten alleen nog niet of dit nou aan haar Franse roots ligt, of dat ze gewoon van gezelligheid houdt…

Kimberly

Commercieel Directeur

Kimberly kwam ooit binnen als managementassistent en is in de 9 (!) jaar dat ze bij ons is inmiddels MT-lid en verantwoordelijk voor de hele development afdeling. Zei iemand nieuwsgierig? Ze weet graag alles is een tikkie brutaal, commercieel en weet van aanpakken. En ja, ook stiekem verslaafd aan Instagram. Mochten we niet zeggen, doen we lekker toch! 😉

Samen jouw strategie bepalen?

Neem contact met ons op en wij laten zo snel mogelijk van ons horen!