Videografie inzetten

In de snel ontwikkelende marketing wereld van vandaag is visuele content koning, waarbij videografie de kroon spant. Het is voor bedrijven dé manier om verhalen, producten en diensten in beeld te brengen en voor de consument een laatste zetje in de rug om met bedrijven in zee te gaan. BURO210 begrijpt maar al te goed dat je daarop wilt inhaken. Benieuwd hoe we beelden voor jou laten spreken? Laten we beginnen!

Rianne

Projectmanager

Waarom videografie uitbesteden?

Laten we eerlijk zijn: de gemiddelde spanningsboog is de afgelopen decennia behoorlijk afgenomen. Dus worden grote stukken tekst vervangen door duidelijke, visuele beelden dat de kijker direct voldoende informatie moet geven om over te gaan tot actie. En omdat jij graag mee wilt bewegen met de snelle ontwikkelingen, helpen wij je bij BURO210 met het realiseren van op maat gemaakte en sprekende videografie. Zo ben je je concurrenten voor én help je je websitebezoekers mee in het vinden van informatie die zij zoeken.

Betrokkenheid

Wist je dat 84% van de video marketeers beweert dat video bijdraagt aan het verhogen van lead aanvragen op websites? En daarnaast beweert nog eens 78% van de videomarketeers dat videografie bijdraagt aan hogere bestelwaardes? Als dat al niet genoeg is om je te overtuigen…

Verbeterde SEO

Van plan om videografie in te zetten op je website? Zoekmachines zoals Google waarderen video-inhoud enorm, wat betekent dat je rankings fors kunnen stijgen. En hoe hoger je posities, hoe meer bezoekers en natuurlijk: meer leads of verkopen.

Professionaliteit

Hoogwaardige video’s wekken vertrouwen en geloofwaardigheid op. Ze laten onder meer zien dat je bereid bent te investeren in je communicatie en dat je serieus bent over de boodschap die je wilt overbrengen. Niet geheel onbelangrijk, met de onderdrukkende concurrentie die er is in jouw branche.

Jouw wensen in kaart brengen

Zoals je je wel kunt voorstellen kan je videografie voor honderd-en-één redenen uitbesteden. Maar, waarvoor wil jij videografie inzetten? Is dat voor het werven van personeel, het onder de aandacht brengen van bepaalde producten en diensten óf een rondleiding door het pand. Alles is mogelijk en we helpen je graag met het realiseren van een op maat gemaakte video.

Timo lach foto

Script schrijven

Bij beeld hoort ook geluid. En dat geluid, schrijven wij uit in de vorm van tekst. We benoemen de belangrijkste zaken die aansluiten op de video(s), zoals de voordelen, de gebruiksaanwijzing of eigenschappen. Daarbij komt een nauwe samenwerking om de hoek kijken, waarbij jouw kennis gemixt wordt met onze copywriting skills. En dat geheel moet gemengd worden tot een volwaardig en duidelijk script, wat de kijker voldoende informatie moet geven om tot actie over te gaan.

Op de set

Is alles verfijnt en zijn we ervan overtuigd dat alles goed op papier staat? Dan is het de hoogste tijd om te gaan filmen! We komen bij je langs op locatie en filmen alles wat we nodig hebben om het perfecte eindresultaat te krijgen. En komen we er niet helemaal uit? Geen probleem, videografie is een creatief vak, dus we laten onze hersenen maar al te graag kraken.

 

 

 

Behind the scenes!

Nu het werk er op de voorgrond op zit, is het tijd om alles aan de achterkant te monteren. Het toevoegen van muziek, de implementatie van de ondertiteling en knipwerk zijn slechts enkele grepen uit de werkzaamheden. Het neemt wat tijd in beslag, maar wat wil je ook als je streeft naar het perfecte eindresultaat? En valt alles uiteindelijk op z’n plek? Dan zijn de beeldmaterialen klaar voor gebruik.

Implementatie van de video’s

Naast het uitbesteden van videografie aan BURO210 helpen we je ook graag met het implementeren van de video(s) op de website. Of gebruiken we de beelden ook voor het creëren van meer zichtbaarheid door bijvoorbeeld social media advertenties? Als Full Service Internetbureau helpen we je graag met één specifieke dienst óf ontzorgen we je met een totaalpakket.

 

 

Jouw videografie uitbesteden?

 

We nodigen je graag uit voor een vrijblijvende kennismaking.