Deze toppers maken                  het mogelijk.

Graag stellen we je voor aan onze 50 toppers die mogelijk maken wat we doen. Ons team vormt een dynamische verzameling van getalenteerde individuen, elk met hun unieke achtergronden, persoonlijkheden en vaardigheden.

 

Deze pagina is de ideale plek om onze collega’s beter te leren kennen. Blader door de profielen en ontdek de passies en expertises die wellicht achter deze toppers schuilgaan.

Meet the team

Kimberly

Commercieel Directeur

Kimberly kwam ooit binnen als managementassistent en is in de 9 (!) jaar dat ze bij ons is inmiddels MT-lid en verantwoordelijk voor de hele development afdeling. Zei iemand nieuwsgierig? Ze weet graag alles is een tikkie brutaal, commercieel en weet van aanpakken. En ja, ook stiekem verslaafd aan Instagram. Mochten we niet zeggen, doen we lekker toch! 😉

Peter Rietveld - Online Marketeer

Peter

Online Marketeer

‘Remmen is angst, gang is alles.’ Een veelgehoorde kreet in de wintersport, die zomaar eens van Peter vandaan had kunnen komen. Peter gaat op de lange latten namelijk als een raket. Maar ook in zijn werk houdt hij de vaart erin. Zo heeft ‘Go-Go-Gadget’-Peter altijd wel een handige sneltoets, tool of trucje om je leven net wat makkelijker te maken. Een campagnebeheerder met zo’n grote trukendoos, daarbij ben je in goede handen!

Suzanne Chillaud - Teamlead Online marketing

Suzanne

Teamlead Online Marketing

La vie est belle! Als er één motto is die Suzanne op het lijf geschreven is, dan is het deze wel. Onze altijd energieke ‘Suus’ weet Team Online Marketing altijd te motiveren het beste uit zichzelf en daarmee ook uit campagnes te halen. Maar ook voor een wijntje op het terras weet zij altijd wel iemand te porren. We weten alleen nog niet of dit nou aan haar Franse roots ligt, of dat ze gewoon van gezelligheid houdt…

Denice Holterman - Teamlead development

Denice

Team Lead Development

Als je Denice net leert kennen, denk je vast dat ze een heel normaal leven leidt: werken, sporten, Netflixen met haar vriend op de bank en een kat op schoot… Wat veel mensen echter niet weten, is dat Denice Peruaanse roots heeft. Tijdens haar studie heeft ze via een 7 maanden durende stage haar roots in Peru herontdekt. Misschien is dat dus het stukje Zuid-Amerikaans temperament dat je in haar stem hoort! Ach, als teamlead voor een afdeling zal dat zeker niet slecht van pas komen.

Antonio

Wordpress Developer

Het maken en verkopen van grafische kunstwerken is iets waar Antonio meer dan goed op gaat. En naast het in elkaar zetten van deze Graphic Arts, vind je hem thuis ook vaak met een boor en hamer om te klussen. En hoewel hij thuis af en toe nog wel eens de plank mis kan slaan (😜), hebben we het hier nog nooit meegemaakt. Met een scherp oog voor detail en veel passie werkt ‘ie aan de meest uitdagende website projecten. Kortom: een echte aanwinst om vertrouwd te kunnen bouwen op hoogwaardige techniek.

Arlette

Online Marketeer

De keuze voor de sushi op de foto van Arlette was vooral een praktische keuze. Ze had eigenlijk met nog legio andere gerechten kunnen kiezen. Jawel, deze online marketeer is een echte fijnproever en gaat vaak in goed gezelschap naar verschillende restaurants. Is ze online ook van alle markten thuis? Ja, zeker! Want hoewel haar hart sneller gaat kloppen van conversie optimalisatie, heeft Arlette na al ruim 5 jaar bij BURO210 eigenlijk van iedere dienst wel genoeg opgepikt. Welke uitdaging ga jij haar voorleggen?

Auke

Coureur

Reizen is een gemeenschappelijke hobby van veel collega’s binnen BURO210. Zo ook van Auke, die misschien wel één van de meest exotische, afgelegen bestemmingen van allemaal heeft gehad. Ayers Rock, in het hart van het binnenland van Australië, maakte dan ook grote indruk op hem. Op zijn beurt maakt Auke een onuitwisbare indruk bij de bedrijven waar hij een pakketje langsbrengt. De bestemmingen zijn misschien wat minder exotisch, maar dat zal voor Auke de pret niet drukken!

Eric

Coureur

Onze coureur Eric was al vroeg bezig met het maken van verbindingen. Als een echte ‘early adopter’ was hij bezig met internet toen het nog in de kinderschoenen stond. De materialen die hij destijds gebruikte vertelt hij nog graag verhalen over. Het maken van verbindingen is hij nooit verleerd, want als coureur bij BURO210 maakt hij de verbinding tussen bedrijven die willen groeien en BURO210. Misschien begint jouw pad naar bedrijfsgroei wel bij een bezoekje van Eric!

Hetty

Coureur

Nog een reislustig type! Hetty grijpt ieder moment aan om de koffers te pakken en een volgende bestemming van haar lijstje af te strepen. Gelukkig kan ze haar passie ook dicht bij huis uitoefenen. Als coureur reist ze namelijk naar verschillende bedrijven af om ze te verblijden met pakketjes van BURO210. Wie weet staat Hetty samen met de BURO210 auto binnenkort wel bij jou op de stoep!

Jeroen

Wordpress Developer

Onze developer Jeroen gaat in alles wat hij doet voor de wow-factor. Als het gaat om het bouwen van websites, zit hem dat vooral in de ‘Wow’ die hij graag als reactie van klanten krijgt bij het zien van zijn website. In zijn vrije tijd gaat het hem vooral om World of Warcraft, waar hij via zijn Steam Deck de nodige uurtjes aan spendeert. Voor welke ‘Wow’ ga jij Jeroen inzetten?

Jolien

Online Marketeer

Hoewel de werkzaamheden binnen BURO210 zich vooral online afspelen, duikt Jolien nog graag fysiek in de (school)boeken. Dat merkten we bij BURO210 maar al te goed. Jolien zette namelijk tijdens haar stage een ijzersterk product neer, waarmee ze veel impact maakte binnen het bedrijf. Op dit moment volgt ze de pre-master Marketing Management en werkte ze in de uren die ze nog overhoudt als flexwerker bij BURO210.

Kim

Operationeel Directeur

Als je de vakantieplannen van deze globetrotter aanhoort, bekruipt je het idee dat Kim een extra potje met vrije dagen heeft. ‘Kwestie van strategisch plannen, jongens’, is hierop haar standaard antwoord. Je begrijpt; strategisch plannen kan zij als geen ander. Ook voor een online marketingstrategie heb je aan Kim de juiste persoon. Met al talloze strategische brainstorms aan ervaring navigeert MT-lid Kim onze klanten naar online succes!

Kim

Magento Developer

Kalm, gefocust en vlijmscherp: een aantal kenmerken die je voor de Japanse cultuur, maar ook voor onze Magento-developer Kim zou kunnen opschrijven. Zijn passie voor deze cultuur vertaalt zich ook door in zijn werk. Want zoals een samurai zijn belagers aan zijn katana rijgt, zo rijgt Kim converterende webshops aaneen. Met een vlijmscherp oog voor code kan dat natuurlijk ook niet anders!

Lars

Wordpress Developer

Voor onze WordPress Developer Lars draait alles om creëren. Bij BURO210 leert hij hoe hij de mooiste websites kan maken, maar als het om muziek maken gaat, kunnen we vast en zeker wat van hem leren. In zijn vrije tijd maakt hij graag muziek via onder andere zijn MIDI-controller. Hij heeft vast en zeker binnenkort ook de controle over de codes die jouw website tot een succes maken. Misschien wel net zo’n succes als zijn stage bij BURO210 en net zo’n succes als de muziek die hij maakt.

Loïs

Online Marketeer

Naast online marketeer ook fitnesscoördinator van BURO210. Als ze niet aan het werk is, is de kans dan ook groot dat je haar in de sportschool kan vinden. Met een record van 500kg op de Leg Press hoef je niet te twijfelen aan haar toewijding. Tips over de beste oefeningen of voeding? Vraag het Loïs! Zo toegewijd als ze is met haar fitness, zo is ze ook met haar campagnes. Ook voor marketingvragen ben je daarom bij haar aan het juiste adres!v

Marjan

Verkoper Binnendienst

Als we een persoon moeten kiezen die de quote ‘no-nonsense uit de polder’ het beste kan uitdragen, dan is het Marjan wel. Deze altijd enthousiaste verkoopmedewerkster zit namelijk niet alleen op kantoor tussen de weilanden. Thuis runt ze samen met haar gezin een boerenbedrijf met meerdere melkkoeien. Ondanks dit drukke bestaan blijf er gelukkig voldoende tijd over voor de verkoopafdeling. ‘Mooooochos Grassias’, Marjan!

Matthijs

Eigenaar

Nuchtere, enthousiaste ondernemer met een hart voor commercie. De drijvende kracht achter BURO210 blijft fit door volleybal, maar gaat ook regelmatig een rondje hardlopen om te ontspannen. Om vervolgens nog harder te lopen voor BURO210. Neem je contact op met BURO210? Dan is de kans groot dat je Matthijs te spreken krijgt!

Monique

Verkoper Binnendienst

Monique kan je eigenlijk alles wel vragen. Op iedere vraag komt altijd wel een vrolijk antwoord terug. Er is echter één vraag die je niet hoeft te stellen om het antwoord te weten: ‘wat ga je doen dit weekend?’ Monique is in de weekenden vaak op de camping te vinden. Haalt ze daar haar vrolijkheid vandaan? Misschien moeten we haar mok erop geloven: ‘ik heb geen therapie nodig, ik moet gewoon naar de camping’.

Peter

Wordpress Developer

De volgende boardsportliefhebber! WordPress-developer Peter zoekt in zijn vrije tijd graag wat meer risico op en heeft helaas een minder zachte landing als het misgaat. Hij zorgt als developer wél altijd voor een comfortabele landing(spagina). Jouw klanten zacht laten landen is dus wel aan Peter besteed. Zie je toch graag wat toffe trucjes op je website terugkomen? Ook daar weet Peter raad mee!

Rianne

Projectmanager

Zeg je ‘handen uit de mouwen steken’, dan zeg je Rianne. Een bus omtoveren tot huisje op wielen? Daar zegt ze geen nee tegen! Zolang ze daarna maar even in één van haar vele boeken kan duiken om te ontspannen. Waar ze ook graag induikt, zijn de websites van klanten. Met haar mentaliteit laat ze klanten resultaat boeken (snap je hem?) met hun website.

Rick Groenevelt - Magento developer

Rick

Magento Developer

Onze developer Rick houdt zich niet alleen tijdens werk bezig met programmeren. In zijn vrije tijd zet hij veel verschillende projecten op via zijn eigen mini-computer, zijn Raspberry Pi. Hij leert op die manier elke dag nieuwe programmeertalen en toepassingen kennen op een creatieve manier. Je kan er op rekenen dat deze developer alles in huis heeft om jouw webshop soepel te laten draaien.

Timo

Online Marketeer

De meest doeltreffende persoon binnen BURO210 is zonder twijfel Timo. Na werktijd racet hij vaak richting SV DSO om zich voor te bereiden op de wedstrijd van zaterdag, waar hij als spits steevast een belangrijke rol speelt. De kans is groot dat hij als marketeer ook een belangrijke rol gaat spelen in jouw campagnes. En dat is wel zo prettig, want wie wil nu niet een campagnebeheerder die een neus heeft voor het doel halen én scoren?

Amber

Accountmanager

‘’Waarom mailen als je met bellen direct antwoord krijgt?’’ Die instelling maakt Amber de perfecte accountmanager. Hoe dat komt? Wij denken door haar horeca-ervaring. Ze was 3 jaar lang de razendvlugge schakel tussen klant en keuken. En dat is ze niet verleerd, want bij ons is ze de schakel tussen opdrachtgever en campagnebeheerder. En hoewel ze hiermee niet op de voorgrond treedt, blijft ze wel meer dan ooit up-to-date van de samenwerking. En dat is belangrijk, want lopen jullie ergens tegenaan? Dan val je gewoon terug op Amber.

Dinand

Online Marketeer

Strakke deadlines, hoge werkdruk en een overzichtelijke werkwijze. Tussen een berg vol met werk weet Dinand z’n hoofd altijd boven water te houden. Als allrounder in het marketingteam is er een grote kans dat Dinand aan jouw account zit te sleutelen als online marketeer! Gelukkig heeft Dinand naast BURO210 nog wel vrije tijd, en dat vult hij graag met het verzamelen van schoenen, gamen (Sim Racing in het bijzonder) en het photoshoppen van afbeeldingen.

Jasper

Online Marketeer

Meet Jasper, onze creatieveling met een passie voor muziekproductie en sport. In zijn vrije tijd vind je hem meestal achter zijn studioapparatuur, waar hij de meest pakkende beats en melodieën in elkaar zet waar je maar wat graag op wilt mee neuriën. Jasper is niet alleen bedreven in het mixen van tracks en het breken van zweet in de sportschool. Hij staat ook bekend om zijn onuitputtelijke stroom van ideeën. En die goede ideeën? Die weet ‘ie gemakkelijk te verwerken in de marketingstrategieën van zijn klanten.

Jelle

Verkoper Binnendienst

Binnenkort meer over deze collega!

Milo

Foto- en Videograaf

Balen dat Milo geen bekende Nederlander is, want hij had zich zo op kunnen geven voor Het Perfecte Plaatje. Onze enthousiaste paparazzi laat beelden spreken door de beste foto’s en video’s te creëren. Je kan je wel voorstellen: daar is veel creativiteit voor nodig. En die creativiteit, die stopt hij in de foto’s en video’s van ons én onze opdrachtgevers. Het resultaat? Visuele content dat meer dan 1000 woorden doet spreken. En dat is niet geheel onbelangrijk in een wereld waar visuele content steeds belangrijker wordt. Staat Milo binnenkort ook bij jou op de stoep?

Romy

Grafisch vormgever

Toen we vroegen hoe Romy zich kenmerkt, zei ze zonder twijfel: ‘creatief, duhh’. En daar is niks aan gelogen, want deze fanatieke softballer en fotograaf schud haar creativiteit graag uit d’r pols als ze voor de tofste projecten aan de slag gaat als designer. Oh, en haar levensmotto ‘if you never try, you’’ll never know’ past eigenlijk té goed bij haar job en hobby’s. Wat we daarmee willen zeggen? Dat ze al haar ideeën in de strijd gooit om tot creatieve, bijpassende ontwerpen te komen.

Sophie

Grafisch vormgever

Nog zo’n creatieveling! Als alleskunner op het gebied van grafisch ontwerp legt Sophie dé vertaalslag tussen de gewenste merkidentiteit en de uitstraling daarvan. Maar, omdat het constant creatief denken behoorlijk intensief kan zijn, doet ze daarnaast ook graag wat anders. Reizen (voornamelijk naar Spanje) en als ze thuis is bankhangen met haar 2 katten op schoot, popcorn en een goede Netflix film. Komt ze zo toch nog aan d’r siësta als ze niet in Spanje is!

Britt

Social Media Manager

Britt en festivals: ze zijn als twee druppels water. Maar hoewel ze in het weekend vaak staat te swingen op house muziek, is de kans ook groot dat je haar tegenkomt tijdens haar ochtend-run, op de padelbaan óf in de poldergym. Je leest al, gezelligheid en gezondheid lopen bij Britt parallel aan elkaar. Iets anders waar ze haar energie uit haalt, is social media. Ideaal, want zij is immers degene die BURO210 online op de kaart zet. Volg jij ons ook al?

Ayoub

Magento Developer

Ayoub, A.K.A. onze snelheidsduivel. Hoewel hij in z’n vrije tijd graag van hot naar her scheurt met zijn BMW F800, doet ‘ie dat niet bij ons op kantoor. Secuur werken en de tijd nemen voor zijn projecten: daar is hij goed in. Als Magento developer weet hij als geen ander hoe een gebruiksvriendelijke webshop in elkaar steekt en legt hij de vertaalslag tussen wens en eindresultaat. Broodnodig dus, als jij een piekfijne webshop wilt laten realiseren.

Esther

Office Manager

Binnenkort meer over Esther!

Matthijs

Magento Developer

Binnenkort meer over Matthijs!

Simone

TeamLead Brulapen

Binnenkort lees je meer over Simone!

Marit

Online Marketeer

Binnenkort lees je meer over Marit!

Fleur

Online Marketeer

Binnenkort meer over Fleur!

Ook graag deel uitmaken van dit team?

*Verplicht in te vullen