Wim van Breda

Ontwikkelen nieuwe website en webshop

Over de klant

Wim van Breda, een welbekende naam binnen de agrarische sector. En wat wil je ook, als hoogvlieger in de landbouwmachines en onderdelen. Ze dragen bij aan het vlekkeloos draaien van landbouwmachines en verzekeren dat klanten zonder problemen hun werk op het veld kunnen verrichten.

De vraag
en de aanpak

De samenwerking met Wim van Breda is begonnen met het verzorgen van online marketing campagnes en het onderhouden van de website én webshop. Begin 2022 kwam daar de vraag of wij hen wilden helpen bij de ontwikkeling van een compleet nieuwe website. En die kans pakken we maar wat graag aan. In samenwerking met een extern reclamebureau hebben wij de totaal nieuwe huisstijl online door mogen vertalen met een nieuwe website.

Het resultaat

En wat voor een website is dat geworden! In nauwe samenwerking met een extern reclamebureau hebben we de geheel nieuwe huisstijl vertaald naar een stoere nieuwe online aanwezigheid. Deze nieuwe website bevat een keuzehulp die klanten helpt bij het vinden van de juiste machine of bijbehorende onderdelen.

En als klap op de vuurpijl zijn we nu ook bezig met het bouwen van een nieuwe webshop, zodat ook deze als een geoliede (landbouw)machine werkt. Kortom, een samenwerking waarbij verschillende disciplines hun kwaliteiten tonen! 

 

Deze toppers hebben dit
mogelijk gemaakt

Kim

Magento Developer

Kalm, gefocust en vlijmscherp: een aantal kenmerken die je voor de Japanse cultuur, maar ook voor onze Magento-developer Kim zou kunnen opschrijven. Zijn passie voor deze cultuur vertaalt zich ook door in zijn werk. Want zoals een samurai zijn belagers aan zijn katana rijgt, zo rijgt Kim converterende webshops aaneen. Met een vlijmscherp oog voor code kan dat natuurlijk ook niet anders!

Denice Holterman - Teamlead development

Denice

Team Lead Development

Als je Denice net leert kennen, denk je vast dat ze een heel normaal leven leidt: werken, sporten, Netflixen met haar vriend op de bank en een kat op schoot… Wat veel mensen echter niet weten, is dat Denice Peruaanse roots heeft. Tijdens haar studie heeft ze via een 7 maanden durende stage haar roots in Peru herontdekt. Misschien is dat dus het stukje Zuid-Amerikaans temperament dat je in haar stem hoort! Ach, als teamlead voor een afdeling zal dat zeker niet slecht van pas komen.

Kimberly

Commercieel Directeur

Kimberly kwam ooit binnen als managementassistent en is in de 9 (!) jaar dat ze bij ons is inmiddels MT-lid en verantwoordelijk voor de hele development afdeling. Zei iemand nieuwsgierig? Ze weet graag alles is een tikkie brutaal, commercieel en weet van aanpakken. En ja, ook stiekem verslaafd aan Instagram. Mochten we niet zeggen, doen we lekker toch! 😉

Samen jouw online product ontwikkelen?

We nodigen je graag uit voor een vrijblijvende kennismaking.