Branding & Content

Goede dienstverlening, een slim product dat je doelgroep toegevoegde waarde biedt, collega’s die hun vak verstaan en een mooi pand, maar óók: verouderde logo’s die al jaren door elkaar worden gebruikt, een niet sprekende website en gebrek aan consistentie in je uitingen? Daar gaan de handen van onze 210-ers van jeuken!

Direct aan

de slag?

We staan voor je klaar.

Denice Holterman
Teamlead Development

Een sterk merk

begint bij…

Een goed verhaal. Waar sta je voor als bedrijf, wat maakt je bijzonder en waarom kiezen jullie klanten voor jou? Een heldere propositie, goede positionering in de markt en onmiskenbare merkidentiteit zijn de hoofdingrediënten voor het ontwikkelen van herkenbare branding.

Na een creatieve brainstorm gaan onze designers aan de slag om een logo en huisstijl te ontwikkelen die niet alleen heel gaaf is, maar ook naadloos aansluit bij jullie kernwaarden en doelgroep. Het gevoel dat je merk uitstraalt, wordt in iedere kleur, vorm en beeld bevestigd. Het resultaat? Een blauwdruk voor je merk dat verder uitgerold kan worden: van website tot social media campagne, van beursstand tot autobestickering, van e-mailhandtekening tot vacaturevideo.

Klantloyaliteit

Het efficiënt inzetten van sterke branding en sprekende content wekt vertrouwen op bij jouw doelgroep. En vertrouwen, je raadt het al, zorgt voor meer en grotere (herhaal)aankopen.

Concurrentievoordeel

Jezelf écht onderscheiden in een verzadigde markt doe je maar op één manier: goede branding en content. Je valt meer op dan concurrenten wat resulteert in meer aandacht onder jouw doelgroep.

Winstgevend

Sterk uitstralende merken hebben meer flexibiliteit in het verhogen van prijzen. Klanten zijn vaak bereid meer te betalen voor producten of diensten van merken waar ze veel affiniteit mee hebben. 

Content met je contentcreatie

Merkidentiteit vastgelegd, branding ontwikkeld. En nu? Hoe zorg je ervoor dat je gelikte nieuwe 2.0 merk ook écht impact maakt bij je doelgroep? In een wereld waarin ook (of: juist) online iedereen om dezelfde aandacht strijdt, is het belangrijk op te vallen door op de juiste tijd en plek bij de juiste doelgroep voorbij te komen. Daar helpt onze online marketing-afdeling je graag mee, maar cruciaal hiervoor: waardevolle content.

Van cruciaal belang

Triggert je content, bijvoorbeeld in de vorm van energieke video, intrigerende foto’s of vlot geschreven tekst? Gefeliciteerd, je maakt een kans om je publiek nieuwsgierig te maken en naar je website te leiden, om daar verder te converteren naar lead of klant. Val je niet op? Helaas, je doelgroep scrollt genadeloos verder.

Het creëren van goede content – op je website en in overige communicatiemiddelen – is dus enórm belangrijk. Belangrijk, maar ook moeilijk als je zelf niet alle kennis en kunde in huis hebt.

Twee linker              (content)handen

BURO210 ondersteunt bedrijven met het schrijven van webteksten door online marketeers of copywriters, het schieten van professionele beelden door onze fotograaf en het creëren van toffe animaties of korte video’s door onze videograaf. Onze designers voeren graag de branding door tot in de laatste puntjes, zodat alle uitingen bijdragen aan je sterke merk. Kom maar door met die campagne op LinkedIn, het volgende beursbezoek of die splinternieuwe website!  

 

 

 

Aan de slag met kwalitatieve Branding & Content

Al met al heeft het inzetten van hoogwaardige branding & content dus veel voordelen. En hoe fijn is het om een partner te hebben die jouw wegwijs maakt in de voor jouw belangrijkste zaken om je te onderscheiden van je concurrenten? En dan niet eens te beginnen over alle andere voordelen van goede branding en content. BURO210 neemt jou en je bedrijf graag mee op sleeptouw en kan niet wachten om jouw merkidentiteit in een mooi jasje te gieten. Dat is namelijk précies wat jouw onderneming verdiend. Neem contact op met onze specialisten. Zij helpen je graag verder en zorgen dat jouw totale uitstraling op zijn welverdiende plaats valt.

Waarom kiezen voor 210?

Ons team van designers werken nauw samen voor uitstekende resultaten.

We denken graag allround met je mee voor baanbrekende resultaten.

We werken resultaatgericht en nemen al jouw wensen mee in het design.

Aan de slag met branding & content?

 

We nodigen je graag uit voor een vrijblijvende kennismaking.