Drukwerk ontwerpen

Ondanks alle veranderingen in de online wereld, blijft drukwerk onmisbaar in een goed marketingplan. Wij geven een voorzetje en helpen jou met het ontwerpen hiervan. De digitale revolutie heeft de manier waarop mensen informatie zoeken en communiceren veranderd, maar dat betekent niet dat traditionele marketing niet meer werkt. Offline marketing biedt juist kansen voor persoonlijke interactie, het bereiken van een breder publiek en heel belangrijk: tastbare ervaringen.

Rianne

Projectmanager

Waarom drukwerk uitbesteden?

Ook al wordt online marketing steeds belangrijker, toch heeft offline drukwerk nog steeds veel waarde als het gaat om merkbekendheid vergroten. Voorbeelden hiervan zijn visitekaartjes, flyers, brochures en spandoeken. Onze designers gooien graag hun creativiteit in de strijd en gaan voor je aan de slag met ontwerpen. We ontzorgen je graag, zodat jij aan de slag kan gaan met de voorbereidingen van aankomende evenementen of marketingcampagnes!

Maatwerk

Waarom het ontwerpen van jouw drukwerk uitbesteden bij BURO210? Simpel: onze designers hebben oog voor detail, haken in op jouw huidige huisstijl en adviseren je graag.

Snelheid

Sta je binnenkort op een beurs en bedenk je last-moment dat je daar ook nog flyers wilt uitdelen? Geen probleem, we stellen ons flexibel op en helpen je snel verder.

Meedenkend

Je begrijpt: het is niet onze eerste keer dat we drukwerk ontwerpen. We weten waar we rekening mee moeten houden en denken graag met je mee.

Hoe het ontwerpen van jouw drukwerk eruit ziet

Jij vraagt, wij draaien! Vertel ons je wensen, je ideeën en verwachtingen en wij gaan ermee aan de slag. Welke huisstijl elementen moeten er sowieso in terug komen, welke Call To Action wil je en wat zijn je doelen? Heb je geen idee? Onze designers beschikken over een overdosis aan creativiteit en nemen graag het voortouw.

De eerste opzet

Op basis van jouw wensen maken we een eerste opzet. We maken gebruik van speciale software programma’s waarmee we de beste resultaten kunnen boeken. Bij het maken van de eerste opzet gaan we aan de slag met al jouw wensen en zorgen voor een good-looking ontwerp!

Tijd voor feedback

Zijn wij ervan overtuigd dat het eerste ontwerp overeenkomt met jouw wensen? Dan sturen we het op en bespreken het met jou! Wat vind je er goed aan, welke elementen wil je anders positioneren en komt jouw Call To Action genoeg naar voren? Bij eventuele feedback gaan we er mee aan de slag totdat jij er volledig tevreden over bent. En dan: op naar de drukker.

 

 

 

Sta je binnenkort op een evenement?

Dus, heb je drukwerk nodig voor je offline activiteiten? Sta je op evenementen en wil je ervoor zorgen dat potentiële klanten jou en je bedrijf kunnen herkennen? Diverse promotiematerialen maken het mogelijk om zichtbaar te zijn voor je doelgroep. En wij zijn er om je te helpen!

 

Neem vrijblijvend contact met ons op als je drukwerk wilt laten ontwerpen. We informeren je graag over de vele mogelijkheden en kunnen niet wachten om voor je aan de slag te mogen gaan!

BURO210 behind the scenes foto

Jouw drukwerk ontwerpen?

 

We nodigen je graag uit voor een vrijblijvende kennismaking.