Webdesign bij BURO210

Stel je voor: een website met een uitblinkend webdesign die niet alleen indruk maakt, maar een blijvende indruk achterlaat. En vanzelfsprekend: een website die haar bezoekers tot conversies doet overtuigen. Bij BURO210 komen verschillende specialisaties bij elkaar en ontwerpen we met ons team van ervaren designers op maat gemaakte websites die jouw onderneming in de schijnwerpers zet. Benieuwd hoe we jouw website in een nieuw jasje steken? Laten we brainstormen!

Denice

Team Lead Development

Word de nieuwe uitblinker!

Ze zeggen weleens: je valt op het uiterlijk, maar je wordt verliefd op het innerlijk. Eigenlijk is dat bij websites net zo. Niet alleen gooien we onze creativiteit in de strijd, we zorgen natuurlijk ook dat het technische gedeelte als een geoliede machine werkt. Zo is jouw website of webshop direct ready om er bezoekers naartoe te trekken. We combineren beleving met structuur, twee essentiële begrippen als het gaat om een stralende en goedwerkende website.

Maatwerk

Wij realiseren unieke webdesigns, afgestemd op jouw visie en behoeften. Jouw online identiteit, op maat gemaakt. Wat daarbij komt kijken? Persoonlijke aandacht en een hoop kennis om de beste mogelijkheden in kaart te brengen.

Verhaal

Waarom doe je wat je doet, hoe ga je daarbij te werk en wat is het doel van je onderneming? Wij verduidelijken de vertaalslag van jouw visie in een online identiteit die bij je past. 

Indruk

Een website die doordacht is ontworpen met interessante inhoud die een naadloze gebruikerservaring biedt. Het biedt mogelijkheden meer interactie te creëren, maar ook om bezoekers om te zetten in waardevolle leads of klanten.

Koppen bij elkaar

Aan de hand van een startvergadering nemen we al jouw wensen en eisen onder de loep. Wat zijn de doelen voor de nieuwe website? Welke elementen moeten er terugkomen in de nieuwe website? Welke huisstijl mag er gehanteerd worden? Maar bovenal: hoe kunnen we jullie zo onderscheidend mogelijk maken, met een starend oog op jullie merkidentiteit. Kan je niet popelen om te beginnen? Laten we snel kennismaken.

 

 

Het eerste ontwerp

Op basis van de startvergadering maakt jouw projectbegeleider een verslag dat gedeeld wordt met jouw én met een van onze designers. De designer maakt op basis van dit verslag het eerste ontwerp. 

 

Tijdens de ontwerpfase wordt er rekening gehouden met jouw wensen, maar er wordt ook regelmatig door een online marketeer meegekeken. Het design ziet er misschien mooi uit, maar zal het ook naar behoren functioneren? En op welke manier kunnen we ervoor zorgen dat de klant op de juiste manier door de website wordt geleid? Bij het maken van het design wordt er dus ook al gekeken of de website conversiegericht is.

Feedback en aanpassingen

Wanneer het eerste ontwerp (intern) af is, wordt dit gedeeld en besproken met jou. Is dit wat je in gedachten had, of ontbreken er nog een aantal elementen? Wij verwerken al jouw feedback en zorgen ervoor dat de website compleet naar wens wordt opgeleverd! En ook hier geldt: we adviseren je graag over de vele mogelijkheden, máár we houden er wel rekening mee dat je de bomen in het bos nog blijft zien. Er komt immers al genoeg aan informatie op je af. En tot slot, ziet alles er op-en-top uit? Dan gaan we over tot de realisatiefase.

 

 

Webdesign uitbesteden bij BURO210

Jij weet ook: een eerste indruk maak je maar één keer. Daarom is een stralend webdesign noodzakelijk om je te onderscheiden van concurrenten. Jouw merkidentiteit is een van de belangrijkste elementen van jouw bedrijf, en wij helpen je daarbij!

Dus, toe aan een nieuw en fris design waar rekening wordt gehouden met jouw wensen, doelen en de conversiegerichtheid van de website? Laten we samen gaan sparren naar de beste ideeën. Neem contact met ons op.

Samen bouwen aan jouw merkidentiteit

 

We nodigen je graag uit voor een vrijblijvende kennismaking.